![]() |
![]() |
#1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Bir öğretmenin kurbanlık alması için maaşının en az dörtte birini vermesi gerekiyor. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Şuayip Özcan, küçükbaş kurbanlıkların 250 YTL ile 500 YTL arasında fiyatla satıldığını, bu durumda en düşük derecede çalışan bir öğretmenin küçükbaş kurbanlık alabilmesi için maaşının en az yüzde 27’sini ayırması gerektiğini belirtti. Bir öğretmen, misafirlerine ikram edeceği bir kilogram çikolatayı en az 5 saat 18 dakika, bir hizmetli de en az 6 saat 55 dakika çalışarak alabiliyor. Özcan, Kurban Bayramı dolayısıyla öğretmenlerin harcamalarına ilişkin yaptıkları araştırmayı açıkladı. Bir öğretmen maaşının en az yüzde 22’si, en düşük derecede çalışan bir hizmetli de maaşının en az yüzde 34’ü ile kurbanlık alabiliyor. Eğitim çalışanlarının Kurban Bayramı’nı buruk karşıladıklarını belirten Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Özcan, hükümetin bayramlarda eğitim çalışanlarına bir maaş tutarında ikramiye vermesini de talep etti. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 13
32 Mesajına 54 teşekkür edildi.
![]()
tşkler hocam derdimiz görenler var ama çare arayan maalesef düşünceli bir b........mız yok
![]() |
#3 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
![]()
[img]smileys/smiley2.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]()
Olur mu canım, bir maaş ikramiye vermek yerine ek dersleri kesmek daha güzel bir bayram ikramiyesi!!!!!
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bayramlarmı, iyi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |