25-01-2017, 16:26 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Sportif Etkinlik Uygulaması (Mobil)
Reklam Alanı
Sportif bir etkinlik uygulaması üzerinde çalışıyorum. Temel olarak çeşitli kriterlere göre (konum, seviye, yaş vb.) spor partneri bulabildiğiniz bir mobil uygulama. Kendi seviyeme uygun ve yakın çevremde tenis oynayacağım birt partner bulmakta güçlük çektiğim için böyle bir uygulama yapmaya karar verdim. Neredeyse tüm spor branşları uygulama içerisinde yer alacak. Ayrıca pek çok kullanıcı dostu detay düşündüm. Bu deneme sürümü android ve ios markete çıkmadan önce sınırlı sayıda kullanıcıya uygulamayı test ettirmek istiyoruz. Uygulamanın kapalı beta test grubuna dahil olmak isteyenler için mail adreslerinizi ve uygulamayı hangi platform (android/ios) üzerinde kullanacağınızı yazarsanız hazır olduğunda yaklaşık 1-2 ay içerisinde size haber vereceğim. Bu aşamada spor partneri bulma konusunda önerilerinizi de bekliyoruz. Sportif farkındalığı arttırmak adına sizlerin de desteğinizi bekliyoruz. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
etkinlik, mobil, sportif, uygulaması |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|