|  | 
|  | 
|  18-01-2017, 21:22 | #1 | 
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Ağu 2008 Bulunduğu yer: Ankara 
				 Teşekkürleriniz: 0 

Tecrübe Puanı: 0  |   Reklam Alanı Doktora Tezimi yazarken tüm mevcut programları inceleme imkanım oldu. Ayrıca yeni hazırlanan programlarının taslaklarını da şuan incelemekteyim. İncelemelerim bittikten sonra Talim Terbiyeye bir rapor hazırlayıp sunacağım. Lakin ilk bakışta, Ortaöğretim Beden Eğitimi dersi öğretim programının temel ilkelerinin ortaokul beden eğitimi ve spor dersi öğretim programının temel ilkeleri ile aynı olduğunu görüyorum... | 
|   |   | 
| Reklam Alanı | 
|  17-07-2019, 19:38 | #3 | 
| Yeni Üye Üyelik tarihi: Oca 2010 
				 Teşekkürleriniz: 1 

2 Mesajına 2 teşekkür edildi. 

Tecrübe Puanı: 0  |   

Programa dair eleştirilerinizi bakanlığa yazdınızmı. programı yazanlardanım ve benimle paylaşırmısınız.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Popüler Sitelerde Paylaş | 
| Etiketler | 
| beden, değerlendirme, dersi, eğitimi, lise, müfredat, ortaokul, raporu, taslağı | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 | 
 | 
|  Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj | 
| Lise Beden Eğitimi ve Spor Dersi taslak müfredat programı inceleme raporu | webkerem | Yeni Müfredat | 0 | 30-01-2017 15:24 | 
| Ortaokul Beden Eğitimi ve Spor Dersi taslak müfredat programı inceleme raporu | webkerem | Yeni Müfredat | 0 | 30-01-2017 15:23 | 
| Beden Eğitimi Dersi Yıl Sonu Değerlendirme Raporu | webmaster | Yeni Müfredat | 3 | 07-11-2013 23:29 | 
| İlköğretim Beden Eğitimi Dersi 1-8. Sınıflar Öğretim Programı Değerlendirme Raporu | webkerem | Seminer Dönemi Çalışmaları | 1 | 05-06-2011 16:57 | 
| Lise Beden Eğitimi Dersi Müfredat Programı | webmaster | Yeni Müfredat | 7 | 23-03-2009 17:26 | 
| Reklam Alanı |