![]() |
![]() |
#121 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Reklam Alanı |
![]() |
#122 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Ewet sevgili Öğretmenim, çok haklısınız... dünya küçük, her an her yerde görüşebiliriz.....
![]() |
#123 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
Evet hocalarım,böyle bir tesadüfün olması inanın benim açımdan çok şaşırtıcı,sesimi duyan öğretmen arkadaşımız HATİCE HANIM ve aynı ortamda bulunduğum için mutluyumve değerli hocamla tanışamadığımz için ise üzgünüm...BÖYLE GÜZEL TESADÜFLERİN TEKRARLANMASI DİLEĞİYLE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Çalışkan Üye
![]()
Sağolun Olcay Hocam. Diyorum ya bizler sürekli turnuvalara katılan öğretmenleriz. Dünya küçük. NEREDE NE ZAMAN GÖRÜŞECEĞİMİZ HİÇ BELLİ OLMAZ. Böylesi , alanında ilgili ve bilgili meslektaşlar tanımak gerçekten gurur verici. Sağolun hepiniz.
![]() |
#125 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 8
4 Mesajına 7 teşekkür edildi.
![]()
Arkadaşlar aslında benimde okulumun bir çok ihtiyacı vardı ama ben okul idaremi sıkıştırarak ve aynı zamanda malzeme alınacağı zaman kendi cebimdende katkılarda bulunarak ve patlak topları değerlendirerek içine plastik toplar koyarak bu işi çözdüm mutlaka sizin öğrencilerinizde bu patlak topların değerlendirmesini biliyorlardır sorun görev verin yaparlar, kendinizde idareye samimi olduğunuzu kanıtlayın çabanızı görsün tabi sizler kendi cebinizden para çıkarmak zorunda değilsiniz ama sizde taşın altına uzatırsanız elinizi herkes kendi başına çözüme ulaşır.Kısacası çözüm sizde yaratmak sizde bence arkadaşlar aslında çok güzel bir fikirle ortaya çıkmışlar umutsuzluğada düşürmek istemiyorum ama burada sitemize 1 YTL dahi desteği olmayan meslektaşlarımızın Hatice hocam gibi çok aşırı duyarlılığı olan bir kişinin dışında malzeme desteğine duyarlı olacaklarını sanmıyorum, bunu inanın çok üzülerek söylüyorum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Çalışkan Üye
![]()
Sevgili arkadaşım. adım geçti sohbetine katılmak istedim. Ben bu kampanyanın çok ses vereceğini zannediyordum fakat ..........
![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Moderator
![]()
Ramazan hocam, çok haklısınız vallaha, sizin de samimiyetinize inanıyorum, ama görüyorsunuz, o kadar üyeden sadece birkaç kişi duyarlı oluyor... bu beni inanılmaz üzüyor... Ama yine beklemeye devam edeceğiz, belki karşımıza çıkar Duyarlı arkadaşlar....
![]() |
#128 |
Yeni Üye
![]()
Ahmet İyi düşün müşsün inşaallah sponsor bulmaya çaılışıyoruz elimizden geleni yapacağız
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Moderator
![]()
Teşekkür ederim Mustafa Uğur,
Yoksa sen benim tanıdığım Mustafa UĞUR musun???
![]() |
#130 |
Üye
![]()
kardeş okul kmpanayanız devam ediyomu biliyorum ama bende yardım istiyorum bulunduğum yeri size kelimelerle tarif edemem.okadar kötü bi halde ki hiçbir malzemem yok maalesef gecen yıl kendi maddi imkanlarım doğrultusunda bişeyler aldım velilerden zaten para almak imkansız.
keşke benim okulumada bi yardım edebilseniz tek bir topa bile muhtacız.hayat bize daha neler öğretecek bilemiyorum.bu arada üstelik görev yaptığım okulda idareciyim.ama yinede elden bişey gelmiyor dediğim gibi maddi imkansızlıklar diz boyu burada. |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kampanyasi, kardeŞ, okul |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Trt Stadyum Okul Foto Bölümü Açıldı Artık Okul Resimleri TRT Stadyumda | webceren | Okul Resimleri | 9 | 23-08-2009 17:45 |
Tilki kardeş kuyruğun kopuyor | Eğitsel Oyunlar | 0 | 16-12-2008 20:13 | |
kardeş aile | özgüröztürk | Sohbet ve Tartışma | 1 | 11-10-2008 18:54 |
Pekin'de kardeş rekabeti! | hat64 | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 21-08-2008 15:20 |
MERSİN ÜNİVERSİTESİNDEN KİTAP KAMPANYASI… | Badminton | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |