![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Ben egzersizimde okul basketbol takımını çalıştırıyor ve il bazında turnuvalara katılıyorum. Fakat ilçe ya eba kursu yada egzersiz diyerek egzersizimi onaylamıyor. Neden olarak bana 5. ve 6. sınıflarda eba kursu açıldığını bu yüzden öğrencilerin ayrı saatte veya ayrı günde olsa sadece birisine katılabileceğini söylüyorlar. Listemde hem ebaya hem de egzersize gelen öğrenciler olduğu söylenip kursumu onaylamadılar. egzersizime gelip eba kursuna katılan sadece 6 öğrencim var. toplam ise 18 öğrenci egzersizime geliyor. Okul müdürüme hangi nedenle egzersizimin kabul edilmediği konusunda dilekçe yazacağım. Bu konuda fikirleri olan veya bilgisini verecek arkadaş varsa sevinirim. saygılar.. |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
İkisini birden açabilirsiniz. Böyle bir yetkileri bulunmamaktadır. Ama egzersiz mi kurs mu? Tabiki kurs çünkü ücreti egzersizin iki katıdır.
|
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
açacağız, egzersiz, hangisini, kurs |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kurs yerine 12 saat egzersiz | yasin.sahin58 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 10-10-2015 13:46 |
kurs.... | yual83 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 1 | 26-12-2013 15:47 |
Kurs Açmak | Karateci61 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 0 | 01-11-2013 22:57 |
kurs açma | snyp(r) | İstek Bölümü | 3 | 10-10-2010 00:04 |
kurs | srkns10 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 3 | 16-09-2008 18:49 |
Reklam Alanı |