07-10-2014, 13:35 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Gençliği spora yönlendirmek
Reklam Alanı
Evet, genç nesli spora yönlendirmek için yapılacak şeyler net olarak bellidir aslında. 1- Sporu okullara yaymak. 2- Okullarda branşlaşmak. 3- Alt yapıyı her branş için muazzam kurmak. 4- Tv de eğitici programlar ile gençleri spora teşvik edecek yayınlar yapılması. 5- En az 15-20 yıllık uzun vadeye dayalı planlar ile hareket etmek. 6- Dünya sporunu çok iyi bilen, dil bilen, mesleğinde uzman olan teknik adamlar yetiştirmek. 7- Sporu toplumun her kesimine yaymak. 8- Sporu çok ciddi bir devlet politikası haline getirmek. 9- Bilhassa alt yapıda mesleğinde en üst düzeyde olan teknik adamları görevlendirmek. 10- Ve tabi ki çok ciddi ve disiplinli bir şekilde çalışmak gibi hususları sayabiliriz. Son söz olarak: Spor gibi büyük kitlelere hitap eden bir hadiseye gençliğimizi yönlendirmek, okullara sporu yaymak zorundayız.Aksi takdirde günü kurtarmak için devşirme sporcular ile kendimizi avutup dururuz. Başta vatanımız olmak üzere, spor camiamızın ve okuyucularımın kurban bayramını içtenlikle kutlarım. Avni Tarhan/Milliyet
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. Konu binali tarafından (07-10-2014 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir. |
Reklam Alanı |
07-10-2014, 13:41 | #2 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
İşin ilginç yanı spora gönül vermiş kişiler bunları biliyor ve anlatıyor. Sporun üst yönetimi biliyorlar da icraata geçirme zamanı mı! bulamıyorlar.. Yada üst yönetim danışmanları görmemezlikten mi, duymamazlıktan mı, en önemlisi de işlerine gelmediğinden dolayıda yönetime bilgi vermiyorlar. Sorun Spor Gönüllülerinde değil, sporun başına getirilen danışmanlarda mı! sorun var...
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
gençliği, spora, yönlendirmek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|