![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 3
2 Mesajına 3 teşekkür edildi.
![]()
Sayın öğretmenin yeni çıkarılan milli eğitim bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin 101.maddesinde spor alanları ve tesisleri ile ilgili alt başlıklarda spor odasının bahsi geçmektedir. İncelemekte yarar var. Buradan spor odasının olması gerektiği sonucu çıkarılabilir.
|
![]() |
scapulas adlı üyenin yazısını beğenenler: | divxcimcime (14-09-2013) |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 5
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
![]()
[QUOTE=scapulas;56808]Sayın öğretmenin yeni çıkarılan milli eğitim bakanlığı ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin 101.maddesinde spor alanları ve tesisleri ile ilgili alt başlıklarda spor odasının bahsi geçmektedir. İncelemekte yarar var. Buradan spor odasının olması gerektiği sonucu çıkarılabilir.[/QUOTE]
(3) Spor odasında, sporla ilgili kitap, araç-gereç, doküman ve malzeme bulundurulur. şeklinde bir madde var..Buradan 'Her okulda spor odası bulundurmak zorunludur' şeklinde bir sonuç çıkar mı bilemiyorum..Ancak hiç yoktan iyidir.. Aynı okulda 3 sene önce yaz tatilinde basketbol potaları ve voleybol direkleri habersiz kesilmiş ve hurdaya satılmıştı. :( Mücadeleye devam.. Başka önerisi olan arkadaşlarım varsa tavsiyeye ihtiyacım var.. |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
2 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
arkadaşım bakanlığa kadar yaz.velileri harekete geçir.kaymkamlığı harekete geçir..ne demek potalrı sökmek...gerçi bunlar yakında sporu bitirir...admların tek amacı .....sporu kaldırmak...Atatürk ün izinden çıkarsak daha çk şey gelecek başımıza...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Üye
Teşekkürleriniz: 83
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
Peki bu kesilen pota ve direkler okul spor kulübü üzerinden demirbaş'a kayıtlı olması gerekmez mi?Patlak topa kadar saklatırlarken kafasına göre kestiremez ki. Hadi demirbaş değil diyelim yoğaltımdan düşmek için gene sizin imzanız gerekli.
Spor odasının anahtarını değiştirin çilingirle açtığında topladığım para ve branşıma ait öğrenciye özel tuttuğum evraklarım kayıp deyin o tutuşsun.veya gelecek rehberlik öğretmeniyle iş birliği yapın sonuçta onlar sakin yer ister. Bana uygun değil desin.Kolay gelsin zor. |
![]() |
![]() |
#6 |
Üye
Teşekkürleriniz: 36
6 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 15 ![]() |
![]()
[QUOTE=nslhn42;56812]arkadaşım bakanlığa kadar yaz.velileri harekete geçir.kaymkamlığı harekete geçir..ne demek potalrı sökmek...gerçi bunlar yakında sporu bitirir...admların tek amacı .....sporu kaldırmak...Atatürk ün izinden çıkarsak daha çk şey gelecek başımıza...[/QUOTE]
evet kesinlikle haklısınız hocam...böyle durumlarda en guzel yöntem ortalıgı biraz ayaga kaldırmak...valiye bi mail atın hatta bakanlıga...kaymakama gidin...hepsi spor düşmanı olacak değilya |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
odasının, spor, İptali |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |