![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü On kayıt: 22 Ağustos-2 Eylül 2012 Sınav: 03-04 Eylül 2012 SINAVLAR: 05 EYLÜL 2012 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. (Sınav süresi başvuru sayısına göre uzatılabilecektir.) Ön Kayıtlar: Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavları Kayıt Bürosunda (Eğitim Fakültesi Kültür Merkezi) yapılacaktır. Sınavlar: Eğitim Fakültesi Kültür Merkezi ve Rektörlük spor salonunda yapılacaktır. Başvuru İçin Gerekli Koşullar ve Belgeler: a) Başvuru Dilekçesi ve Aday Bilgi Formu: Ön kayıt dosyasında verilecek matbu dilekçe ve aday bilgi formu aday tarafından doldurulur. b) 2012-YGS Sonuç Belgesi: Adaylar; 2012 YGS sonuç belgesinin aslını ve fotokopisini birlikte getirirler ve bu belgenin fotokopisi ön kayıt bürosunda onaylanarak kabul edilir. Liselerin, öğretmen liselerinin konservatuar ve güzel sanatlar liselerinin müzik, sanat (müzik) alanlarından mezun adaylardan aynı alanlardaki eğitim programlarına başvuracakların 2012 YGS puan türlerinin herhangi birinden en az 140,000 veya daha fazla YGS puanı alanlar ve yukarıda sözü edilen alan/ kol/ bölümler dışındaki bir alan/ kol/ bölümden mezun olan adaylardan, 2012-YGS puan türlerinin herhangi birinden en az 140,000 veya daha fazla YGS puanı alanlar özel yetenek sınavına müracaat edebilirler. c) Nüfus Cüzdanı: Adaylar; nüfus cüzdanının aslını ve fotokopisini birlikte getirirler. Bu belgenin fotokopisi ön kayıt bürosunda onaylanarak kabul edilir. Ön kayıt esnasında, adayın fotoğrafı çekileceğinden adayın, fotoğraflı nüfus cüzdanını mutlaka yanında bulundurması gerekir. d) Ön kayıt için gelen adayların kayıt sırasında fotoğrafları çekileceğinden, kılık-kıyafet yönetmeliğine uygun bir biçimde gelmeleri gerekir. e) Özel Yetenek Sınavı Giriş Kartı: Ön kayıt esnasında, adayın fotoğrafı çekilerek hazırlanacak olan belge adayın kendisine verilir. f) Özel Yetenek Sınav Harcı Dekontu: Adayların sınav harcı olarak 200 TL yi, T.C Ziraat Bankası Erzincan Merkez Şubesindeki Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavları hesabına (IBAN: TR 08000 1000 1161 2008 718-5003) yatırdıklarına veya havale ettiklerine ilişkin dekontu 3-4 Eylül 2012 tarihlerinde ön kayıt onayı sırasında teslim etmeleri gerekmektedir. Yatırılan sınav harcı her ne sebeple olursa olsun iade edilmez. g) 2012 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ile herhangi bir yükseköğretim programına kesin kayıt hakkı kazanmış olan adaylar da bu programa başvurabilirler. h) Liselerin, öğretmen liselerinin, konservatuar ve güzel sanatlar liselerinin müzik, spor alanı sanat, sanat (müzik), alan/kol/ bölümlerinden; spor liselerinden ve liselerin spor alan kol bölümlerinden mezun olan adaylar diplomalarının aslını ve fotokopisini birlikte getirirler ve bu belgenin fotokopisi ön kayıt bürosunda onaylanarak kabul edilir. Adayların başvuru bilgi ve belgelerinde gerçeği yansıtmayan herhangi bir durum belirlendiğinde, aday sınavı kazanmış olsa dahi, sınavı iptal edilerek hakkında kanuni işlem yapılması yoluna gidilir. i) On-line ön kayıtlar aday tarafından Erzincan Üniversitesi resmi internet sayfasından www.erzincan.edu.tr/oys adresinden yapılacaktır. Ancak on-line kayıt yapan adaylar 03-04 Eylül tarihlerinde kayıt bürosunda evraklarını teslim etmek ve kayıtlarını onaylatmak zorundadırlar. Belirtilen tarihlerde evraklarını teslim etmeyen ve kaydını onaylatmayan adayların on-line ön kayıtları değerlendirmeye alınmaz ve bu adaylar sınava giremezler. j) On-line kayıt işlemlerinde doğabilecek aksama vb. durumlarda kayıtlar 03-04 Eylül 2012 tarihlerinde Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavları Kayıt Bürosunda yapılacaktır. k) Adaylara ön kayıt onayı sırasında kimlik bilgilerinin yer aldığı fotoğraflı Aday Kimlik Belgesi düzenlenecektir. Adaylar, aday kimlik belgesini ve fotoğraflı, soğuk damgalı özel kimlik belgesini (nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport) tüm sınav boyunca yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Soğuk damgası bulunmayan, belirgin olmayan ve özelliğini kaybetmiş, fotoğrafsız ya da fotoğrafı adaya benzemeyen kimliklerle gelen adaylar sınava alınmaz. l) Beden Eğitimi ve spor Öğretmenliği bölümüne müracaat edecek olan adayların,resmi sağlık kuruluşundan alınmış ”Uygulamalı beden Eğitimi ve spor özel yetenek sınavına girmesinde ve spor yapmasında sakınca yoktur” ifadesi bulunan sağlık raporu m) Milli adaylar için ilgili resmi kurumdan alınmış onaylı standart millilik belgesinin aslı (KKTC uyruklu adayların millilik belgeleri geçerli değildir). NOT: Ön kayıt için yatırılan ücret her ne sebeple olursa olsun iade edilmez. Adaylar sınava yönelik itirazlarını, itiraz durumlarını belirten dilekçe ile T.C Ziraat Bankası Erzincan Şubesi Özel Yetenek Sınavı hesabına (IBAN:TR 08000 1000 1161 2008 718-5003) 120 TL. yatırarak şahsen sınav komisyonuna yapabilirler. İtiraz için alınan ücret hiçbir şekilde iade edilmez. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
besyo, erzincan, kılavuzu, sınav, üniversitesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2012-2013 Sakarya Üniversitesi Besyo Sınav Kılavuzu | webkerem | 2012 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 15-08-2012 10:36 |
2012-2013 Kırıkkale Üniversitesi Besyo Sınav Kılavuzu | webkerem | 2012 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 03-08-2012 10:53 |
2012-2013 Gaziantep Üniversitesi Besyo Sınav Kılavuzu | webkerem | 2012 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 30-07-2012 18:27 |
2012-2013 Aksaray Üniversitesi Besyo Sınav Kılavuzu | webkerem | 2012 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 30-07-2012 18:25 |
2012-2013 Muğla Üniversitesi Besyo Sınav Kılavuzu | webkerem | 2012 Beden Eğitimi Özel Yetenek Sınavları | 0 | 21-07-2012 13:55 |
Reklam Alanı |