![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
![]()
2012 seçme sınavı badmintonla ilgili sınav sorusu 3 set ama cevap 2 diyor yanlışlık var nereye başvuru yapılacak acaba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 6
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
![]()
Arkadaşlar pc ile ilgili sorunun da cp şeklinde olması gerekmezmi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
badminton oyunu 3 set üzerinden oynanır. 2 set oynanıncada oyun bitebilir. bir kişi üstüste 2 set alırsa 2-0 olur ve 3. set oynanmadan maç biter. ama bu demek değildir ki badminton 2 set üzerinden oynanıyor.. sorulan sorunun mantığı ile düşünürsek voleybolun kaç set oynandığı ile ilgili de bir soru var, bu sorunun cevabıda 5 olarak verilmiş bu doğrudur ama badminton sorusundaki gibi mantık yürütürsek cevap 3 olmalı.. dolayısıyla cevap yanlış.
pc diye bir enerji sistemi duymadım ben.. cp vardır açılımı ise (creatin phosphat) tır. dolayısıyla bu sorudada hata var.. bu soruları hazırlayanları merak ediyorum acaba hangi kaynaklardan yararlanıyorlar.. umdugum gibi gecmesede 78-80 civarı puan gelir diye tahmin ediyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
![]()
sorularla ilgili ne deseniz boş arkadslar ...
2009 da girenler bilirler ... hentbol takımı kaç kişiden oluşur sorusuna herkez 14 demişken cevap 12 di ... hiç bir düzeltme veya açıklama yapılmadı ...
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 1
![]()
badminton sorusunun yanında yüzme sorusu da muamma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
anadolu, bil, fen, liseleri, puanlarınız, sos, spor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
anadolu liseleri,fen liseleri,güzel sanatlar ve spor liseleri için mülakat | meryem1907 | Fen, Sos Bil, Spor Liseleri, Anadolu Liseleri | 11 | 21-03-2012 10:30 |
2012 fen-sosyal bil.-güzel san.-spor liseleri- anadolu liselerine soru-cevapları | zeliha8343 | Sohbet ve Tartışma | 6 | 11-03-2012 02:53 |
anadolu,fen,güzel sanatlar ve spor liseleri öğretmen seçme sınavı | meryem1907 | Sohbet ve Tartışma | 41 | 03-01-2010 01:49 |
Spor liseleri Anadolu lisesi oldu | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 05-08-2009 19:41 |
2008 Fen Liseleri, Spor Liseleri Sınavı Soruları | webmaster | Fen, Sos Bil, Spor Liseleri, Anadolu Liseleri | 5 | 27-07-2009 16:53 |
Reklam Alanı |