22-02-2012, 18:15 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Böyle koşu olmaz !...
Reklam Alanı
Geçenlerde 16 ilden gelen 553 sporcunun katılması ile Sıvas'ta yapılan Liseler arası 5,000 metre koşusunda onlarca çocuğun perişanlığını bir televizyon kanalında dehşet içinde seyrettim.... Eksi 5 derecede, kar örtüsünde yapılan koşuda çocukların çoğunun yarışı bitirememesi, baygınlık geçirmesi, üçünün de Zatüre teşhisiyle hastaneye yatırılması beni ve tüm spora gönül verenleri derinden yaraladı, içimiz acıdı... Araçların zincirle bile zor yol almasına, onlarca kişinin donarak yaşamlarını yitirmesine, hatta bir çok il/ilçede okulların tatil edilmesine karşın bu koşunun yapılmasına müsaade eden, göz yuman bilinçsiz, duygusuz yönetici müsveddelerini kınıyor yargılanmalarını bekliyorum... Çocukların üşüdükleri gerekçesiyle (!) 19 Mayıs gösterilerini iptal eden zihniyetin bir uzantısı olduğuna inandığım bu kişiler ne yazık ki artmakta... Uğur Hasan Epirden
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
böyle, koşu, olmaz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|