02-09-2011, 23:14 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
aynı planlar aynı planlar
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
03-09-2011, 00:23 | #2 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Öncelikle görüşleriniz için teşekkür ederim. Planların hiçbiri aynı değil sadee basamak basamak arttırılmıştır. sadece 4.5. sınıfın kazanımları aynı olduğu için ve diğer derslerin kılavuz kitabındada konular aynı olduğu için bende aynı şekilde yaptım. Siz 4.7. sınıfa kadar aynı konuları işliyorsunuz sanırım. Yada yıllık plana göre işlemiyorusunuz. Size şöyle anlatayım.
4. sınıf H ‘Futbol oyun kurallarını öğreniyorum’ H ‘Futbol’da temel vuruşları öğreniyorum’: H ‘Futbol’da pas verebiliyorum’ H ‘Futbol’da top sürebiliyorum ’: 5. sınıf H ‘Futbol oyun kurallarını öğreniyorum’ H ‘Futbol’da temel vuruşları öğreniyorum’: H ‘Futbol’da pas verebiliyorum’ H ‘Futbol’da top sürebiliyorum ’: 6. sınıf H ‘Futbol’da pas yapıyorum’: H ‘Futbol’da top sürüyorum’: H ‘Futbol’da topu kontrol edebiliyorum’: H ‘Basketbol’da Hücum ve Savunma’: 7. sınıf H ’Futbol’da pas ve top kontrol yapıyorum’: H ‘Futbol’da top sürme ve aldatma’ H ‘Futbol’da duran ve hareketli toplara vuruyorum’ H ‘Futbol’da Hücum ve Savunma’: 8. sınıf H ’Futbol’da pas ve top kontrol yapıyorum’: H ‘Futbol’da rakiplerimi aldatıyorum’ H ‘Futbol’da duran ve hareketli toplara vuruyorum’ H ‘Futbol’da Hücum ve Savunma’: Görüldüğü gibi öğrencimiz 4. sınıfta oyun kuralı, pas, top sürerken, 8. sınıfta pas, top sürme, duran ve hareketleri topları kullanma, rakipleri aldatma vs. gibi konulara geçiyor. Zaten günlük planların içeriklerinde farklı etkinlikler var. ama sizin isteğinizede uygun plan düşünülebilir. bu seneki yeni bir planımız ise her haftaya bir branş koyduk. Bunuda kullanabilirsiniz öğrencileriniz sıkılmaz böylelikle. http://forum.bedenegitimi.gen.tr/4-5...ns-t10726.html Saygılarımla |
05-09-2011, 12:55 | #3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
1.2.3. sınıflar için yıllık günlük plan ve etkinlik ne zaman eklenir?
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aynı, planlar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|