![]() |
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
![]() Kadınlar Şampiyonlar Ligi finalinde Vakıfbank GSTT şampiyon olurken Polonyalı Malgorzata Glinka da en değerli oyuncu seçilerek şampiyona bir gurur daha yaşattı. Bireysel ödülleri alan oyuncular şu şekilde: En iyi manşet Vakıfbank GSTT'den Gözde Sonsırma, En iyi servis atan oyuncu Rabita Bakü'den Natalya Mammadova En iyi pasör Vakıfbank GSTT’den Özge Çemberci En iyi libero Vakıfbank GSTT’den Gizem Güreşen En iyi blokçu Vakıfbank GSTT’den Maja Poljak En iyi smaçör Scavolini Pesaro’dan Manon Flier En skorer Vakıfbank GSTT’den Jelena Nikolic.
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bayanlar, gstt, liginde, vakıfbank, voleybol, İyi, Şampiyonlar |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şampiyonlar Ligi İlk finalist Manchester United: 1-3 | webceren | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 0 | 06-05-2009 01:05 |
Şampiyonlar Ligi 10-11.03.2009 Maç Özetleri |DvBRipXviD | webmaster | Futbol Eğitim Videoları | 1 | 16-03-2009 19:10 |
Şampiyonlar Ligi Chelsea FC -Juventus FC Maçı Full - 25.02.2009 | webmaster | Futbol Eğitim Videoları | 0 | 28-02-2009 11:44 |
Fenerbahçe-Chelsea [ Şampiyonlar Ligi Maçları] | webmaster | Futbol Eğitim Videoları | 2 | 08-06-2008 14:13 |
Manchester United: 1 - Roma: 0 (Şampiyonlar Ligi) | webmaster | Futbol Eğitim Videoları | 0 | 08-06-2008 11:02 |
Reklam Alanı |