25-10-2009, 19:29 | #1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
29 ekim cumhurriyet bayramında tören komutanı olan varmı içinizde .. bana tören komutanın bayramda vermiş oldukları komutlar lazım ... eğer bilgisi olan varsa paylaşa bilirse sevinirim... teşekkürler ii akşamlar |
Reklam Alanı |
27-10-2009, 00:10 | #2 |
Üye
koskoca sitede yokmu bi arkadaş bana yardımçı olaçak biri
|
27-10-2009, 01:03 | #3 |
Guest
|
ben yardımcı olayım
istiklal marşından önce tekmil veriyosun hazır ol bayrak flama tak yada al dedik tören kutlamasında öğrenci gupları rahat hazır ol sağa yada sola bak sayın kaymakamım vs.okullar törene hazırdır arz ederim diyosun.geçit törenine geçmedende tekmil veriyosun geçit töreninde en öndesin kolları sallamadan selamlayıp bitiriyosun |
27-10-2009, 17:08 | #4 |
Üye
Teşekkürleriniz: 2
3 Mesajına 4 teşekkür edildi.
ARKADAŞIM TEB.DERGİSİ 2620 MAYIS 2009 A GÖRE BENDE TÖREN KOMUTANIYIM.BU İŞ LAYLAYLOM DEĞİL.KOMUTLARINI SIRASIYLA YAZIYORUM.VALİ... KAYMAKAM ..SAHAYA GELDİĞİ AN TÖREN DURUŞU HAZIROL.DİKKAT (SAĞA-SOLA-BAK GEREKLİ İSE GELDİKLERİ YÖNE) ,İLE KARŞILAMAYA GİDECEKSİNİZ.YERLERİNİ ALDIKTAN SONRA PROĞRAM AKIŞI SUNULACAK,AKABİNDE SELAMLAMA İÇİN SUNUCULAR ÇAGIRDIKTAN SONRA SİZ TEKRAAR,HAZIR OL,DİKKAT,SAYIN VALİM VEYA KAYMAKAMIM GRUPLAR TÖRENE HAZIRDIR ARZ EDRİM.BAYRAMLARI KUTLANIP SAGOLLARDAN SONRA SAYGI DURUŞU İSTİKLAL MARŞINA SUNUCU DAVET ETTİKTEN SONRA,İSTİKLAL MARŞI,HAZIR OL(BU HAZIROL BAYRAK FLAMA İÇİNDE GEÇERLİ BAYRAK FLAMA AL DEMEDEN GÖREVLİ ÖĞRETMENİNİZ BAYRAK FLAMA ALDIRACAK.RAHAT DEDİĞİNİZDEDE ONLARDA RAHATA GEÇECEK.)BAYRAK FALMA GRUP HAZIR İSE,DİKKAT KOMUTU VE BİTİMİNDE RAHAT KOMUTU.TÖREN GEÇİTİ İÇİN İSE;GEÇİT TÖRENİ HAZIROL,YERİNDE SAY-MARŞ,HERKES YERİNİ ALIP YÜRÜMEYE HAZIR OLUNCADA İLERİ MARŞ VE SİZ BAYRAK FLAMA GRUBUNUN ÖNÜNDE YERİNİZİ ALICAKSINIZ.KOLAY GELSİN. |
27-10-2009, 17:11 | #5 |
Üye
ARKADAŞIM TEB.DERGİSİ 2620 MAYIS 2009 A GÖRE BENDE TÖREN KOMUTANIYIM.BU İŞ LAYLAYLOM DEĞİL.KOMUTLARINI SIRASIYLA YAZIYORUM.VALİ... KAYMAKAM ..SAHAYA GELDİĞİ AN TÖREN DURUŞU HAZIROL.DİKKAT (SAĞA-SOLA-BAK GEREKLİ İSE GELDİKLERİ YÖNE) ,İLE KARŞILAMAYA GİDECEKSİNİZ.YERLERİNİ ALDIKTAN SONRA PROĞRAM AKIŞI SUNULACAK,AKABİNDE SELAMLAMA İÇİN SUNUCULAR ÇAGIRDIKTAN SONRA SİZ TEKRAAR,HAZIR OL,DİKKAT,SAYIN VALİM VEYA KAYMAKAMIM GRUPLAR TÖRENE HAZIRDIR ARZ EDRİM.BAYRAMLARI KUTLANIP SAGOLLARDAN SONRA SAYGI DURUŞU İSTİKLAL MARŞINA SUNUCU DAVET ETTİKTEN SONRA,İSTİKLAL MARŞI,HAZIR OL(BU HAZIROL BAYRAK FLAMA İÇİNDE GEÇERLİ BAYRAK FLAMA AL DEMEDEN GÖREVLİ ÖĞRETMENİNİZ BAYRAK FLAMA ALDIRACAK.RAHAT DEDİĞİNİZDEDE ONLARDA RAHATA GEÇECEK.)BAYRAK FALMA GRUP HAZIR İSE,DİKKAT KOMUTU VE BİTİMİNDE RAHAT KOMUTU.TÖREN GEÇİTİ İÇİN İSE;GEÇİT TÖRENİ HAZIROL,YERİNDE SAY-MARŞ,HERKES YERİNİ ALIP YÜRÜMEYE HAZIR OLUNCADA İLERİ MARŞ VE SİZ BAYRAK FLAMA GRUBUNUN ÖNÜNDE YERİNİZİ ALICAKSINIZ.KOLAY GELSİN.SELAMLAMAYI DA BİLİYORSUNDUR.SIKINTI OLURSA YAZ. |
27-10-2009, 22:57 | #6 |
Üye
çok ama çok teşekkur ederim...
bi kaç sorum olaçak vali geldıgınde karsılamaya gittıgımızde bişey soyleçekmıyım... yani sayın valim gruplar törene hazırdır arz ederim cümlesi kursüden mı yani mikrofondan mı soylenecek.yoksa vali ilk geldiğinde karşılamaya gittiğim an mı soyelyecem... birde tören komutanı bayrak ve flamadan öncemi yürüyeçek eminmisin sankı bana bayrak ve flamadan sonra yürüyeçek gibi geliyor... valahi yazdıkların ilaç gibi geldi çok ama çok sagol allah razı olsun ... program bittimde bişey diyormuyuz... |
28-10-2009, 00:38 | #7 |
Yeni Üye
benim v ar
|
28-10-2009, 14:39 | #8 |
Üye
hocam sayın valim ve ya kaymakamım gruplar törene hazırdır cümlesini bayram kutlamalarından yani sağol lar için sunucun tavet ettikten sonra,hazırol dikkat komutundan sonra grupları selamlama için hazırladıktan sonra söyleyeceksin.karşılamaya gittiğinde zaten hoşgeldiniz efendim dediğinde senin komutan olduğunu bilirler.diğer cümle ve komutu mikrofondan söylemelisin ki gruplar protokolün selamlamaya geleceğini anlayıp sağolları canlı söylesin.ilk karşılamaya gitmeden öncede zaten tören duruşu hazrol dikkat sola saga ne taraftan geliyorlarsa komutunu mikrofondan veip geldikleri yöne koşarak karşılamaya gideceksin.kesinlikle bayrak flama önündesin tören yönergesindede yazar sakın ha,tören bitiminde ister sunucuna söylet ister kendin söyle tören bitmiştir arz ederim diye.sonra protokolün size bayramdan sonra teşekkürü için safta komutan başta olmak üzere toplanıp tokalaşacaksınız.takıldığın yer olursa yaz
, |
28-10-2009, 16:20 | #9 |
Üye
hocam çok ama çok teşekur ederim...
provasız bir bayram olaçak inşallah bi sorun çıkmaz... bilgilendirdiğiniz için çok sagolun... |
23-10-2010, 17:15 | #10 |
Yeni Üye
neden bayram provası yapmıyosunuz anlamadım. prova yapsanız seninde heyecanın gider. bayram günü hata yapmazsın. Orada törene valimi geliyor kaymakam mı bunu önceden öğren bence.panik yapma
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
komutanlığında, komutlar, neler, nelerdir, tören, verilecek, yapılır, yardım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|