![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Kursla ilgili ön koşullar ve istenilen belgeler aşağıda belirtilmiştir. Duyurur, başarılar dileriz. I. KADEME ANTRENÖR KURSU BAŞVURUSU İÇİN ÖN KOŞULLAR VE İSTENİLEN BELGELER 1- Aşağıdaki koşullardan birini yerine getirmiş olmak ve belgelendirmek, - En az 2 yıllık yüksek okul mezunu olmak, - 5 yıl süreyle en üst liglerde (Deplasmanlı 1. Lig Bayan-Erkek) oynamış olmak ya da yıldız, genç ve A kategorilerinde toplam 10 kez milli olmak kaydıyla lise mezunu olmak, - Üniversitelerin beden eğitimi ve spor eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarının dördüncü yarıyıl derslerini tamamlayıp beşinci yarıyıl derslerini almaya hak kazanmış olmak. 2- Nüfus cüzdanı fotokopisi, 3- Sağlık raporu (Sağlık Ocaklarından alınabilir), 4- Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinden 6 aydan fazla ceza almadığına dair yazı, 5- Cumhuriyet savcılığından iyi hal kağıdı, 6- 2 adet yeni çekilmiş vesikalık orijinal fotoğraf (erkek adaylar için sakalsız ve kravatlı olacaktır), 7- Federasyonumuzun Ziraat Bankası Emek Şubesinde bulunan TR420001000765444545235065 IBAN numaralı veya TEB Kızılay Şubesinde bulunan TR280003200013800000017836 IBAN numaralı hesaplarına I.Kademe Antrenörlük kursu için 150,00 TL yatırıldığına dair banka dekontunun aslı, 8- Türk Kızılay’ından alınacak iki günlük “Temel İlk Yardım Eğitim Programı” sertifikası (detaylı bilgi için Bkz. www.ilkyardim.org.tr) 9- Kursa katılmak istenildiğine dair dilekçe (Tıklayınız) Antrenörlük kursu başvurusunda istenilen belgelerden "Türk Kızılay ından alınacak iki günlük Temel İlk Yardım Eğitim Programı Sertifikası" veya aşağıda belirtilen belgeler ya da koşulların sağlandığına yönelik belgeler de kabul edilecektir. -Sağlık Bakanlığından veya Bakanlığın onay verdiği kurumlardan alınan Temel İlk Yardım Belgesi, -Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği kurslardan alınan Temel İlk Yardım Belgesi, -Üniversitelerin spor eğitimi veren yüksek öğretim kurumlarından mezun olan ve transkriptlerinde "İlk Yardım" dersi aldıklarını belgeleyenler, -Doktor, hemşire ve sağlık teknisyeni olanların onaylı diploma fotokopisi, -Ehliyet belgesine sahip olanların ilgili kurslarda ilk yardım dersi gördüklerine dair kurumdan alınan tastikli yazı, Temel İlk Yardım Sertifikasının kısa sürede temininde güçlük çeken kursiyer adaylarının; sertifikasını kursun bitimini takip eden doksan gün içerisinde Federasyonumuza teslim etmesi koşulu ile kurs başvuruları kabul edilecektir. ÖNEMLİ NOT-1 : Bu kursa katılabilmek için 08 Kasım 2010 Pazartesi günü mesai bitimine kadar istenilen belgelerin Federasyonumuza bizzat veya posta yoluyla ulaştırılması gerekmektedir. Bu tarihe kadar yapılan başvuruların 25 kişiden az olması halinde kurs sömestr tatiline ertelenecektir. ÖNEMLİ NOT-2: Kurs programlarında yer alan uygulamalı derslere spor kıyafeti ile katılmak zorunludur. ÖNEMLİ NOT-3: Daha önce açılan birinci, ikinci ve üçüncü kademe antrenör kurslarında bütünlemeye kalan kursiyerler; 01 Aralık 2010 Çarşamba günü 09:00-12:30 saatleri arasında (teorik sınav); 14:00-17:00 saatleri arasında (pratik sınav) yapılacak olan bütünleme sınavına katılabileceklerdir. Bütünleme sınavına katılacak kursiyerlerin, bütünleme sınavına girmek istedikleri ders/dersleri belirten dilekçeleriyle birlikte (Tıklayınız) Federasyonumuzun Ziraat Bankası Emek Şubesinde bulunan TR420001000765444545235065 IBAN numaralı veya TEB Kızılay Şubesinde bulunan TR280003200013800000017836 IBAN numaralı hesaplarına bütünleme sınavı için (tüm dersler için) 20-TL yatırarak 08 Kasım 2010 tarihine kadar Federasyonumuza göndermeleri gerekmektedir. TVF |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Merhaba hocam.. Bir şey sormak istiyorum.. Ardahanda görev yapıyorum.. Şube müdürümüz herhangi bir davetiye geldiği takdirde mazeret izni kullanabileceğimden bahsetti.. Federasyonu aradım ilgili kişi yarın gelecekmiş.. sizin bu konu hakkında bilginiz var mı? Bize davetiye yollayabilirler mi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Administrator
Teşekkürleriniz: 325
1.137 Mesajına 2.464 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
son durum ne acaba katılım 25 kişiyi buldumu ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ankara, antrenör, kademe, kursu, voleybol |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
I. Kademe Okçuluk Antrenör Kursu / Ankara | webkerem | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 0 | 28-01-2010 12:56 |
II.KADEME GÜREŞ ANTRENÖR KURSU--ANKARA | hat64 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 0 | 07-06-2008 13:46 |
II. Kademe Güreş Antrenör Kursu --ANKARA | hat64 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 0 | 17-05-2008 17:45 |
3.Kademe TaekwondoKıdemli Antrenör Kursu--- ANKARA | hat64 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 0 | 15-05-2008 13:23 |
2. Kademe Satranç Antrenör Kursu--ANKARA | hat64 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 0 | 05-04-2008 15:26 |
Reklam Alanı |