11-09-2008, 14:37 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
18-09-2008, 22:33 | #2 |
Yeni Üye
benimde çok ihtiyacım var kardeş ben de tokat da çalışıyorum ama 2 tane alırsam 1 tanesini sana yollarım
|
22-11-2008, 18:28 | #3 |
Yeni Üye
arkadaşlar!!!!!banada kulak verin..... erzurum-karaçoban-molladavut köyündeyim bende....küçük bir köy ve ilk beden eğt. öğretmeniyim.karın 7 ay yeerde kaldığı memlekette ancak içerde ders işleyebiliyorum...yapabileceğim en güzel şeyde koridorda minder üzerinde jimnastik yaptırmak olacak..banada gönderirseniz çok evinirim
|
22-11-2008, 19:44 | #4 | |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Alıntı:
hocam ilinize malzeme göndermek epey maaliyetli. ( kargo parası neredeyse malzeme parasına denk geliyor) ancak Erzurum'dan spor malzemesi fiyatı alıp size para olarak havale edilebilir, siz alır okulunuza götürebilirsiniz... minder fiyatları nasıl orada?... |
|
04-04-2010, 11:03 | #5 |
Yeni Üye
arkadaşlar bence biraz daha yaratıcı düşünürsek olmayacak yapamayacağımız hiçbir şey yok . bakın ben bu dönem neler yaptım anlatayım .
1-eski bir yazı tahtasını masa tenisine çevirdim : tahtanın üstünü zımpara kağıdı ile zımparaladım ve boyadım file top ve raketin maliyeti 15 tl. tahtanın altına iki tane öğrenci sırası koydum ve böylece bir masa tenisimiz oldu . kaymakam dahil gören herkesin takdirini kazandım 2- iki tane demir boru diktim eski bir voleybol filesi buldum ayak tenisi alanı oluşturdum bu işlemde çok basit sadece bir futbol topu iki direk ve bir eski voleybol filesi(fileyi bulamayan patates filelerini birleştirsin:-) 3- esnaflardan okulda tamirat var bir iki tane çimento yardımı yapın diyerekten dil döktüm zorla 20 ye yakın çimento aldım bunları alırken çimentocudan bana topları almasını istedim oda bunu yaptı ve çimento ederinde bana istediğim topları aldı (burada biraz sahtekarlık var gibi görünüyor ama amaç ve niyet önemli bana ulaşmak isteyenler e_kara_44@hotmail.com Emin KARAOĞLAN BATMAN/KOZLUK |
15-09-2010, 20:52 | #6 |
Yeni Üye
arkadaşlar çok acil lütfen
çok küçük bir okul ve hiç malzemesi olmayan okuluma malzeme istiyorum şu yada bu diyemiyorum herşey olur yardım ederseniz çok sevinirim yer nusaybin
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
jİmnastİk, mİnderİne, var, İhtİyacim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|