02-03-2010, 23:14 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Beden eğitimi ve spor yüksekokullarında
Reklam Alanı
Günümüzde, yaşam kalitesini olumlu veya olumsuz yönde etkileyen faktörlerin gerisinde, ilişkide olduğumuz örgütlerin performans düzeyi vardır. Yirminci yüzyıldan itibaren bireylerin değişik tür ve amaçtaki örgütlere bağımlılığı artmaktadır. Örgütler, insanların değişik ihtiyaçlarının giderilmesi ve amaçlarının gerçekleştirilmesi için vardır.Genelde misyon olarak da bilinen, örgütün varolma nedeni, bütün örgütler için, insanın yaşam kalitesini ve refahını artırmaktır denilebilir. Ancak araştırma, inceleme ve gözlemlerin de ortaya koyduğu gibi, insan ihtiyaçlarını karşılama ve sorunlarını çözme açısından örgütlerin hepsi yeterli performansı gösterememektedir. Örgütsel performans düzeyini belirleyen çok sayıda unsur olmasına rağmen, özellikle 1980’li yıllardan itibaren “örgüt kültürü” kavramı üzerinde durulmaya başlanmıştır.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
06-09-2010, 19:14 | #2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
slm Binali
Sn Binali eklediginiz doyaya goz atim cok ilginc bir calisma,galiba bana yardimci olabilirsiniz. Benim baska bir ulkeden beden egitim fakultesi mezunu ve hentbol bransinda mastirim var ve turkiyede doktora okumak istiyorum. ales sinavi olmadan (spor-beden egitim)dokotraya alan universite varmi ? diye sizden umarim bilgi alabilirim tsk
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, eğitimi, spor, yüksekokullarında |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|