18-07-2008, 17:58 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
ısparta besyo hakında bilgi si olan war mı???? |
Reklam Alanı |
18-07-2008, 19:06 | #2 |
Yeni Üye
zaten talımat cıktı zaman forumda bulabılırsınzı
|
18-07-2008, 21:16 | #3 |
Yeni Üye
slmmm mıllettt ben besyoda okuyorum ve bu sıteye sıze yardım etmek ıcın uye oldumm sorusu olan varmı besyo hakkında sıze yardım edebılırımm
|
19-07-2008, 13:26 | #4 |
Yeni Üye
Spor Bilimleri Bölümünün genel amacı; öğrencilerin spor bilimlerine dayalı profesyonel ve amatör anlayışa yönelik sporcuların yetiştirilmesi yanı sıra rekreasyon programlarını uygulayabilecek biçimde genel kültür, alan bilgisi, yöneticilik ve eğiticilik açısından toplumun, alanın ve bireyin ihtiyaçlarını karşılayabilecek nitelikte üstün mesleki ve ahlaki standartlara sahip, Atatürk ilkelerine gönülden bağlı araştırmacı, sorumluluk sahibi, ulusal ve uluslararası alanda bilimsel ve sportif başarıları gerçekleştirecek, toplumun psiko-sosyal yapısına katkıda bulunacak lider spor bilimciler yetiştirmektedir.
Program, öğrencileri spor bilimlerine dayalı kulüp, Milli Eğitim ve Federasyonlarda sporu bilimsel ölçülerde yapılmasının sağlanması yanı sıra klinik, ticari ve/veya halk /toplum fiziksel uygunluk ve zindelik eğitiminde meslek edinebilmeleri için düzenlenmiştir. Program, spor bilimleri öğrencilerinin fiziksel uygunluğun ölçülmesi, antrenman programlarının hazırlanması, egzersiz reçeteleri verilmesi ve egzersiz danışmanlığı alanlarında uygulamalı deneyim kazandırmayı da amaçlamaktadır. Spor Bilimleri Bölümünü bitiren mezunlarımız istekleri doğrultusunda, Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsün'de açılan Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği Tezsiz Yüksek Lisans Eğitimini başarı ile tamamladıkları takdirde, Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği unvanı almaya da hak kazanacaklardır. 4 yıllık lisans eğitimi boyunca, dersler kapsamında ve dışında organize edilecek eğitim faaliyetleri ile sportif branşlarında Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, Federasyonlar ve Eğitim Dairesi işbirliği ile hakemlik ve antrenörlük sertifikalarının da öğrencilere sağlanması Spor Bilimleri Bölümünü amaçları arasında yer almaktadır. e-mail:hakkuri67@hotmail.it burdan bana ulaşırsan sana geçen senenin kitapçığını gonderebilirimm.. |
03-07-2009, 09:42 | #5 |
Yeni Üye
tayland merhaba kardeşim. ben bu sene besyoya girmek için uğraşıyorum branşım basketbol.ankarada efesin alt kademesinde oynadım lisansımı alcaktım osıralara hocayla takıştım almadan çıktım. benim için şimdi önemli olan çok torpilin dönmediği branştan girebileceğim şansımın yüksek olduğu ünv nereleri denemeliyim. buarada ayrıca askeriyenn de sınvalarına gircem. kararsızım. antrenörlüğü istiyorum. fikrin nedir kardeşim.
|
04-07-2009, 21:50 | #6 |
Yeni Üye
baylar bayanlar beni ekleyin msn de konusalım bunları ben niğde besyo okuyorum 4 sınıf ögrencısı oldum senelrrdir besyo hazırlık grubu çalıstırıyorum amacım para kazanmak degil bende sizin geçtiginiz yollardan gecerken zorlandım bu yüzden herkeze yardım etmeyi istiyorumm bu sene girecegin yerleri söyleyim kardeşim öss puanınıda önemlı ama sınavda brans sistemi uygulayan universitelerr:
karamanoğlu mehmetbey uni konya selçuk unıo aksaray uni niğde uni sakarya kocaeli eşkisehir dumlupınar unı bunları bir deenee çorumda besyo acılıyormus bu sene ılk kez hatayı deneyın yokom-51@hotmail.com önce kendını tanıt msn ye eklersenn şimdiden basarılar diliyorum |
18-08-2009, 09:45 | #7 |
Yeni Üye
hatayı yapamazsınız
|
21-08-2009, 08:41 | #8 |
Yeni Üye
ne zaman açıklancak bu kahrolası ısparta besyo sınav sonuçları yaa yerimde duramıyorum kazandım mı naptım die ne uyuşukmuş bir an önce açıklansınn artıkkkkkkkk sıkıldımmmmmm
|
21-05-2010, 21:52 | #9 |
Yeni Üye
arkadaşlarr ısparta hakkındaa bilgisi olann warmı kaç kişi giriyorr falann bilgisi olann warsaa amaa gerçekten bilgisi olannn msni eklesinn hsn_nsh@hotmail.com.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
besyo, ısparta |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|