![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
sevgili meslektaşlar birbirimize kenetlenmemiz lazım gerçekten. bu uygulamaları getirenlerin spor nedir? felsefesi nedir? anatomisi nedir? fizyolojisi nedir? sosyal boyutu ne nederece önemlidir? hatta ve hatta ekonomisi nedir..? bu soruların cevaplarını bildiklerinimi sanıyorsunuz.!geleceğimiz (çocuklar) 4 ders arasına sıkışmış (türkçe,mat. fen, sos..)durumda. hele hele de eğitim kelimesinin sadece adının geçtiği yalnızca reklam maksatlı benim öğrencim şurayı kazandı sbs de başarılı oldu.densin diyen bir idari kadro (merkezinden başlıyorum taşrasına kadar)......ya valalahi nediyeyimki arkadaşlar içimiz acıyor... insan yetiştiriyoruz İNSAN yarış atı degil..ben bütün öğretmen camiasını sorumlu buluyorum eğitimin içinde birebir olan öğretmenlerin haline üzülüyorum...eğitimci cesur olmalı daima doğruları uygulamalı.. yazmakla bitmeyecek ...haktan hayırlısı. Fatih KAYA K.Maraş köseli i.ö.o |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
Çıkarmıyorum, Çıkıyorum, dersime, egzersiz, sahip, takım, yapmıyorum |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dersime Sahip Çıkıyorum Yürüyüşü (Ben'de Ankara Güven Parkta Olacağım!!!) | webmaster | Eğitim Haberleri | 78 | 17-10-2009 20:05 |
Takım gibi takım!.. | adedeoglu | Basketbol | 1 | 17-08-2009 19:19 |
Çubukçu 76. Maddeye Sahip Çıktı | webceren | Eğitim Haberleri | 1 | 10-05-2009 00:07 |
Hakkınıza Sahip Çıkın Dilekçe Yollayın!!! | zolzy | İstek Bölümü | 1 | 06-07-2008 21:38 |
siteye sahip çıkma | selçuk | İstek Bölümü | 2 | 13-09-2007 00:47 |
Reklam Alanı |