yazılanları opkudum arkadaşlar bende sizlere canı gönülden katılıyorum zerre kadar değeri yok beden eğitimi dersinin.gereksiz ders olarak görenler çoğunlukta..dersimize değeri vermiyorlar ise bende neden çıkarayım herhangi bir takım.1. olsam ne oluyor kupa alsam ne oluyor.kimler duyuyor sesimizi.her zaman protesto yapılıyor ve söylüyorum şu anda bizim üzgün halimiz kimsenin umrunda değil.kendimizi avutmaktan başka.
bu sene 230 atama oldu beden eğitiminden.bence atamasalar daha iyi hiç değil ise adı olur atamıyoruz diye.değere bak ne kadar önemli değil mi spor ve beden eğitimi dersi..
ders saatini 1 saate indirdile liselerde ilköğretimde ise spor etklinlikleri dersine biz giremiyoruz.ve ya girermiş gibi gösteriyorlar ve yine değerimize ve dersimizin değerine bak..
ben takımı çalıştırıyorum hangi şartlarda ve ne durumda möecburi olmamasına ragmen ama sene ye yapılanlar unutuluyor.ben artık düşünmüyorum dersime gereken önemi versem ve versek okul da hiçbir sosyal faaliyette bulunmasaspor adına o zaman anlarlar belki..
sbs geldi maasallah gelisn ama bizim ekmegimize yağ koymak degil ekmegi de aldılar veliler izin vermiyor artık cocuk yoruluyor ne gerek var sen doğar doğmaz ders ççalış diyor artık veli ve başımız dakiler..tesekjkürler..