![]() |
![]() |
#1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için görüşlerinizi bekliyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]()
teşekkür ederiz hocam, çok güzel bir düşünce. Ben de merak içerisinde bekliyorum üyelerimizden gelecek görüş ve düşünceleri
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Valla Kerem Hocam, sitenin hangi hizmeti kötü olabilir ki,,,
![]() selamlar... ![]()
![]() |
#4 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
Hocam öncelikle bu site'yi bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.
Benim görüşlerim ise : 1- Günlük site formatına uygun haber bölüm açarım. 2- Sunu ve slaytları branş ve konu olarak ayrı ayrı dosya halinde sayfa açarım. 3- Video bölümünü ise gene her branş için ayrı vedio dosyası açar ve daha rahat gezme imkanı olur. 4- Aynı şekilde atletizm sayfası içinde geçerli her branş için gene ayrı ayrı dal sayfası açar ziyaretçilerimiz daha rahat gezerler. 5- Üye arkadaşlarımızın site içinde gezdiği zamanı ve açtığı konu adedini gösterirdim. 6- Her üye'nin kendi sevdiği ana bir kaç renk verir. Site'ye girdiği zaman hoşlandığı renk'i seçer. 7- Bir radyo ile anlaşma imkanı var ise radyo kısmı açılır ve sitenin formatına uygun müzik dinlenilir. 8- Üstüne basa basa gene söyliyeceğim...Site üye girişi yapa arkadaşlar bilgilerini tam yazmadığı an (bu diğer çeşitli sitelerde vardır) kaydı yapılmasın. Galiba çok istedim.Haydi arkadaşlar ben isteğimi belirttim ya sizler Toplam 24.774 Forum Üyesi neredesiniz isteklerini yazın ve anlatın.....
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Çalışkan Üye
![]()
8. maddede hemfikirim hocam... 13 yaşındaki çocuğa da hocam diyoruz...
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Super Moderator
![]() Alıntı:
![]() 9- Bay ve bayansembolleri kullanılması gerekir. 10- Belli bir yaştan sonra imkanlar içinde üye yapılması.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Çalışkan Üye
![]()
binali hocam tüm üyelerin görüşlerini özetlemiş olmalı.
![]()
![]() |
#8 |
Çalışkan Üye
![]()
Kerem hocam, olimpiyat kafilemiz de belli oldu....artık bizim de bir OLİMPİYAT bölümümüz olsun ki, haberleri buradan takip edip , haberlerimizi yollayabilelimm... Kısacası; olimpiyat forumu açmayı düşünüyormusunuz?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Super Moderator
![]()
11- Her üye arkadaşın yazdığı yazılara gelen cevapları gösteren bir yazı kutusu açılması.Çünki zaman içinde yazdıkları takip edilemiyor.
12-Üyenin genel istatistiklerini gösterenbölüm açılabılır.Bu bölümdeüyelerin site içinde hareketi takip edilir. 13- Duygu simgelerinin geliştirilmesi.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Çalışkan Üye
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bekliyorum, görüşlerinizi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
acil yardım...tek soruluk anket...bütün öğretmenlerin yardımını bekliyorum... | ebrumelpomene | İstek Bölümü | 3 | 04-05-2010 09:09 |
acil yardım...tek soruluk anket...bütün öğretmenlerin yardımını bekliyorum... | ebrumelpomene | Yüksek Lisans ve Doktora Yapanlar | 0 | 02-05-2010 14:25 |
masa tenisi hakkında yardım bekliyorum | papirus83 | İstek Bölümü | 1 | 09-07-2008 18:09 |
Lütfen okuyunuz. Yorumlarınızı Bekliyorum. | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |