![]() |
![]() |
#1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Bireysel sporlarda ve takım sporlarında sürekli gelişen aerobik gücü daha ileriye götürebilmek için bilimsel araştırmaların çok daha fazla yapılması gerekmektedir. Başarılı olmak ve rekoru yakalamak spor dünyasında varılmak istenen hedeftir. Ancak bu hedefe ulaşabilmek iyi ve doğru çalışmalarla mümkündür. İnsan vücudu, egzersizlere yapısal ve fonksiyonel olarak büyük bir adaptasyon potansiyeline sahiptir. Bu adaptasyonun, özel performans yeteneğini geliştirmeyi amaçlayan spesifik egzersizler sonucunda sağlanması antrenman bilimini ve önemini ortaya koymaktadır. Sporun bilimsel olarak yapıldığı ülkelerde antrenman süreci çok yönlü araştırmalara, gözlemlere ve uygulamalara konu olmuş; bütün bu çalışmaların değerlendirilmesi sonucu antrenman bilimi doğmuş ve sporcuların performans düzeylerinin artmasında en önemli belirleyici kriter olmuştur (Sevim, 1997). http://depositfiles.com/files/funz47s6l
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
aerobik, antrenmanproğramının, bazı, Üniversite, Öğrencilerinin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Üniversite mezunlarına kötü haber... | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 01-05-2009 16:40 |
Üniversite harçlarına yüzde 10 zam | hat64 | Eğitim Haberleri | 0 | 25-07-2008 12:30 |
Erkeklerde En Az Koşusu Olan Üniversite ?? | By_JackaL | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 1 | 24-07-2008 09:53 |
Üniversite mezununa 2 yıl tecil | selçuk | Eğitim Haberleri | 0 | 01-11-2007 23:07 |
Futbolcunun Üniversite Sınavı Başarısı | Cem | Eğitim Haberleri | 0 | 02-09-2007 20:44 |
Reklam Alanı |