![]() |
![]() |
#1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Beden Eğitimi ve Spor alanında yoğun çalışmaları ve katkıları olan Dr. Mehmet Güllü Hocamızın bir araştırma konusu için Bed. Eğt. Öğretmeni arkadaşlardan yardım alması gerekiyor. Bu konuda da "bedenegitimi.gen.tr" nin yardımını esirgemeyeceğini düşündük. Araştırma için anket yöntemi ile veri toplanacaktır. Bu anketin doldurulması ve geri dönüt alınması için yardımcı olursan çok makbule geçer. Anketin değerlendirilebilmesi için doldurulduktan sonra aşağıdaki e-mail adresinegönderilmesi gerekmektedir, şimdiden çok teşekkür ederiz. mgullu44@hotmail.com Dr. Mehmet Güllü Anketi indirmek için tıklayınız... Tümüyelerimizden bu konu hakkında yardımlarını bekliyorum. |
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
hocam malatyadan değilmi
planlaran faydalanmıştım ükemmel planlardı çok teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
ankete, araştırma, bir, gÜllÜ, hocamızın, için, konusu, mehmet, olalım, yardımcı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yüksek Lisans için kafama takılan bazı sorular var. Yardımcı olur musunuz.. | AlemCash | Yüksek Lisans ve Doktora Yapanlar | 1 | 19-02-2011 22:36 |
Mehmet GÜLLÜ | candane | İstek Bölümü | 0 | 13-09-2008 18:31 |
Lütfen Ankete Katılalım, 30 Mayıs (uzatıldı) | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 18 | 25-05-2008 22:00 |
Lütfen Ankete Katılalım, 30 Mayıs (uzatıldı) | webmaster | BESYO ve Antrenörlük Mezunları | 4 | 22-05-2008 17:48 |
Lütfen Arkadaşımıza Yardımcı olalım | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 4 | 23-07-2007 19:39 |
Reklam Alanı |