![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Sen çok suçlusun öğretmenim. Evet işte bu sözle kendi çocukluğuma gittim.Öğretmenime yaptığım işi doğru söylesem de inanın beni yalancı görerek sınıfta dövmüştü.53 yaşındayım hala ben de bunun ezikliği var. Tabi ki o harika Öğretmenlere toz kondurmak istemiyorum.Bende buradan siz öğretmen arkadaşlarıma öğrencide sorun ne olursa olsun lütfen kendi sorunlarınızı unutarak bu gelişim çağında ki çocuklarımızı anlayarak yardımcı olun. Şimdi sporcum Kemal YURT aklıma geldi.Okul seçmelerinde sporcularımın doğum tarihini yazarken sordum.Sen ne zaman doğdun tarihini söylermisin dedim.. O da bana hocam ben mısırların toplandığı zaman doğuşum dedi. Şimdi bu sporcum başarılı bir Beden Eğitimi Öğretmeni.İstanbul da görev yapmaktadır.Tüm öğretmen arkadaşlarıma ZOR şartlar altın çalışmalarından dolayı başarılar dilerim.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
suçlusun, Öğretmenim |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ücretli öğretmenim 4 günlük izne çıkmam grek rapor almam gerekir mi? | sinemc | Sohbet ve Tartışma | 3 | 15-09-2019 00:23 |
Yeni öğretmenim YARDIM | grkngzhn10 | Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Sorunları ve Soru Cevap Bölümü | 3 | 11-11-2011 23:10 |
Öğretmenim Tulavete Gidebilir Miyim?‏ | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |