![]() |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Alıntı:
Sayın idealist arkadaşım.Yazınızda öyle bir sorgulama şekli var ki şaşırdım. Bilirsiniz internet yazılım kurallarında büyük harfle yazılan yazı bağırmak anlamına geliyor.Sitemiz bilgi paylaşım sitesi; elimde olan ve internet üzerin gördüğümüz ve bulduğumuz bilgileri bulamayan ve göremeyen (arama tekniklerini bilmeyen) arkadaşlara işimizden ve sosyal yaşantımızdan fedakarlık yaparak ulaştırma ve uğraşı çabasındayız.Evet bir an bulduğumuz bilgileri anonim olduğu için kaynaksız verebiliriz. Her ne kadar Milli ve usta dağcılığım olmasada lisanslı dağcılık bilgilerim içinde sizlere bilgiyi ulaştırmaya çalışıyoruz. Şu an bile bu cevabı birişyerinden yazıyorum.Kendi adıma ben kimseye ne şekilde ne yaptığımı söylemeye mecbur değilim. Bu şekilde değilde, site içiözel mesaj'la direk diyalog kursaydınız sizlerle daha sempatik ve sıcak bir görüşme olurdu. Sevgi ve saygılarımla.
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
antrenman, dağcılıkta, fiziksel, hazırlık |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yaşlılık ve Fiziksel Aktivite | binali | Sunular ve Slaytlar | 5 | 01-04-2010 01:13 |
HENTBOL ANTRENMAN DRILLERI SEZON ONCESI ANTRENMAN PROGRAMI | salih1367 | İstek Bölümü | 0 | 10-12-2009 22:10 |
Dağcılıkta Giysi malzemeleri | proksi | Doğa Sporları | 3 | 13-07-2009 22:32 |
Dağcılıkta Antrenman | binali | Doğa Sporları | 0 | 11-12-2008 17:05 |
Hazırlık Dön.Dayanıklılık-Sürat Antrenman Programı | webmaster | Antrenman Bilgisi | 2 | 14-09-2008 18:41 |
Reklam Alanı |