![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Selamlar, Şekilsel olarak; Kayan yazı bölümündeki renk kırmızı zemin siyah yazı beni çok yoruyor dikkat dağıtıyor gibi geliyor. Açılış sayfamızı süslü olmakla beraber renklerin ve yazıların net anlaşılabilir, seçilebilir olmasını rica edebilirmiyim. İçerik olarak ; Çalışmalarınızdan dolayı site kurucularına ve siteye destek veren bütün arkadaşlara bizimle paylaşımda bulunmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalar ve paylaşımlar güzel, Beden Eğitimi Öğretmenlerinin sorunlarını ilgilendiren ve çözüm yolları ile ilgili mevzuat yönerge konusunda bilgili hukuksal konuda da bize danışmanlık sayfası oluşturulabilse ''Bizi Kim Tutar' diye düşünüyorum. Emekli Öğretmenlerimizin burada bizler ile buluşturulması da çok iyi olur. Çalışmalarınızı destekliyor başarılarınızın devamını diliyorum. Eğitim de üretebilmek adına yolunuz, yolumuz açık olsun. Sevgiler , Tweety |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
nasıl, sitemiz, sizce |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sitemiz şimdi çok daha hızlı!!! | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 10 | 08-02-2009 00:44 |
Sitemiz, yayın hayatının 1. yılını dolduruyor. | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 12 | 20-02-2008 00:24 |
Sitemiz şimdi çok daha hızlı!!! | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 | |
adiyamanbadminton.com sitemiz açıldı | Badminton | 0 | 01-01-1970 03:00 | |
!!!!...Dikkat TRT Bugün Stadyum Programında Sitemiz Çıkacaktır...!!!! | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |