15-09-2008, 18:19 | #1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
15-09-2008, 18:52 | #2 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Eeee..söz sözdür.Sözünde durmuş....
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
15-09-2008, 19:05 | #3 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
aslında ben A.B yi sorumlu tutuyorum. Avrupa birliği okulları yarım gün ve haftada 30 saat olmadığı için bu yeni sistemimizi uyguluyorlar. oysa bizim yarım gün okullarımıza uymuyor bu sistem . seçmeli ders mi olurmuş.. seçmeli ders zorunlu seçilir, branş seçilir. oysa biz seçemiyoruz bile. ki nasıl branşı seçelim. bu nedenle, bu sistem özel okullarda tıkır tıkır işliyor. bizim gibi devlet okullarında ise böyle bir kargaşa oluyor... yazık... çok yazık.... bunca yıl oku, sonra öğretmen olarak düştüğün duruma bak.... ben başbakanımızı suçlamıyorum. aksine sistemi temeli olmayan sistemsizliğe kurmaya çalışanlara kızıyorum... ,
|
15-09-2008, 21:14 | #4 |
Yeni Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
hocam o vaattler o soylemler hepsı ıktıdara gelene kadra gelınce bızımı duşunuyorlarkı hem benım anlamadığım bu kadara öğretmen açığı var ya ankarda yaşıyorum bulunduğum bılgede bır çok okul zıayeretıne gıdıy
orum kendı branşım için dıyorum beden eğitimi öğretmenlı yok bızze beklıyoruzkı atamamız yapılsın bu duzune bu sıstem olduktan sonra bzıler mesleğimizi yapmadan zaten mezarada emeklılık gıbı işsız gıdeceğız .... bırde anlamadığım konu sen sınavla secerek alıyorsun zaten unıversıteye ve artık o yeterlılığı verıyorsun mezun ederken evet sen öğretmen olarak mezun edıyoruma rtık sen öğretmensız ama ne hıkmetse atamamın yapılması ıçın kpss gıbı saçma herkese eşit olmayan sınava tabı tutuluyoruz burda dershaneleremı rant sağlamak amaç kalıtelı öğretmenı mı secmek onu ayrıt edemıyorum yoksa butce acığını bız işsızlerden mı karşılamak valla ben ışın içinden çıkamıyorum sızler ne duşunuyorsunuz bu konuda... |
16-09-2008, 16:20 | #5 |
Girişken Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
arkadaşlar bizim derslerimiz ve buna müzik,resim de dahil ülkemizin şu anki koşulları itibariyle!!! hem gereksiz hem de fazlaca lüks dersler.!!!.bu GEREKSİZLİK durumunda ki derslerimizden önemsiz dersler diye bahseden diğer branş öğretmenleri ve idarecilerimiz varken ve üstelik onların hiiiç derslerin arttırlması gibi bir derdi yokken zaten pekde çok sesimiz çıkmazken bu sesi kim duyar??dersler artsa alan-malzeme-salon vs...yookk..neye yarar??diyorum ya bizim dersler lükse giriyor arkadaşlar..hem spora bu kadar önem veriyorlarsa neden tüm türkiye armut gibi sadece izliyor olimpiyatları??gerçi izlemeyen yığınla insan var..spor yaşamımıza dahil değil..ne spora ne sporcuya iş yok!!bu ülkede sadece futbolcular spordan para kazanıyor..ne zaman atletizmde,cimnastikde para kazanan sporca olur o zaman olimpiyatlarda gerçek sporcumuz olur..bu siyasi bir sistem sorunudur,ülke politikasıdır..seçimlerimizi akıllıca yapmalıyız arkadaşlar..
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
başbakan'a, mektup, İşsiz, öğretmenlerden |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|