08-08-2008, 22:38 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
=haber_detay_tarih> Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, “Mersin, yapımı için çalışmaların başladığı sentetik yüzeyli atletizm pistinin tamamlanması ile önemli bir atletizm merkezi haline gelecek” dedi. Taşkın yaptığı açıklamada, IAAF standartlarında uluslararası müsabakaların gerçekleştirileceği atletizm pistinin yapımı için gerekli tüm hazırlıkların tamamlanarak ihale aşamasına gelindiğini söyledi. =haber_detay_yazi> Ay sonunda ihalesi gerçekleştirilecek pistin Kocavilayet'teki Macit Özcan Spor Kompleksi yakınında daha önce tahsis edilen alanda yapılacağını ifade eden Taşkın, "Önemli bir potansiyeli barındıran Mersin'in atletizm pistine ihtiyacı vardı. Gerekli ödeneğin Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Mersin İl Özel İdaresince sağlanarak yapım aşamasına gelinmiş olması, hem bizi hem de sporcularımızı sevindirdi" dedi. İhale sürecinin ardından en kısa sürede tesisin tamamlanmasının planlandığını vurgulayan Taşkın, şöyle konuştu: "Mersin, sentetik yüzeyli atletizm pistinin tamamlanması ile önemli bir atletizm merkezi haline gelecek. Pistin faaliyete geçmesiyle iklim şartları yılın tüm aylarında antrenman yapmaya müsait olan kentimize yerli ve yabancı sporcuların kamp için gelmesine önemli katkı sunacak. Çalışmalarını bu pistte yapacak atletlerimizin gerek kentimizi gerekse ülkemizi ulusal ve uluslararası arenalarda daha iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum." Taşkın, tesisin yakınında ilerleyen süreçte bir de ''Kamp Eğitim Merkezi'' yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi. PİSTE EN ÇOK MİNİK ATLETLER SEVİNDİ Bu arada, gelişmelerin en çok "Yaz Spor Okulları" kapsamında, PVC su borusundan yapılmış engellerde çalışan minik atletleri sevindirdiği bildirildi. Antrenör Bülent Yahya Gürsoy yaptığı açıklamada, potansiyeli bulunan ve gelecek vaat eden çok sayıda minik atlet bulunduğunu söyledi. Sıkıntılara rağmen atletlerinin önemli başarılar elde ettiğine işaret eden Gürsoy, şunları kaydetti: "Son olarak geçtiğimiz günlerde Bursa'da yapılan 15 Yaş Altı Ferdi Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Bahar Korkmaz (13) disk atma, üç adım atlama ve 300 metre koşuyu kapsayan çoklu yarışta Türkiye ikincisi olurken, Emine Kuş (14) ise 100 metre engellide üçüncülük elde etti. Hasan Kuzu (14) ise disk atmada Türkiye dördüncüsü oldu. Tartan pistin faaliyete geçmesiyle başarıların daha da artacağına inanıyorum" dedi. medyaspor
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
Reklam Alanı |
11-08-2008, 18:57 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
mersin bölgesi için geç bile kalınmış bir tesistir. Atletizm antrenörü arkadaşlara selamlar. başarıları çok büyük..
atletizm, merkezi, mersin, olacak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|