![]() |
![]() |
#61 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
![]() Reklam Alanı
il 1.si, Türkiye 3. sü, geleceğin dünya şampiyonu..spor kulübünün ödülleri ile. yıldız penaltı kralının vuruşu küçükler penaltı turnuvasına rekor katılım... (80 öğrenci ) melike demirağ'ın arkadaş parçası eşliğinde kepleri atmaya hazırmıyızzzzz.........? ![]() haydi kepler havayaaaaaaa !!!!!! ( haydi şimdi bütün eller havaya... parçası ile ....kepler havada.) ![]()
Reklam Alanı |
![]() |
#62 |
Moderator
Teşekkürleriniz: 0
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
Harika fotoğraflar bunlar sevgili hatice hocam...
![]()
![]() |
#63 |
Yeni Üye
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
![]()
işte biz yaaa 8/B yine birinci yine birinci pekte güzeliz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Yeni Üye
![]()
Sevgili ablam çalışmaların çok güzel bu sitede seni karşımda gördüğümde çok mutlu oldum inşallah bundan sonra sitede sık sık görüşür atletizm ile ilgili bilgileri paylaşırız selam ve saygılarımla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Çalışkan Üye
![]() valla sefa'cım, ben de nasıl mutlu oldum , yazmiştıM. Bekleriz. arada bir de olsa uğra buralara. biz şimdilik buradayız. ![]()
![]() |
#66 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]()
çok güzel bir mezuniyet töreni olmuş hocam. Başarılı olan öğrencilerimize başarılarının devamını dilerim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Çalışkan Üye
![]()
hocam sağolun , işte yoğun geçen bir yılın ardından kalan ennnnn güzel anlar... mutluluk, hüzün, gurur, o kadar karışık duygular kiii... tüm öğrencilerime buradan teşekkür ediyorum.
![]() size de bize burada güzel anlarımızı paylaşma imkanı verdiğiniz için sonsuz teşekkürler.
![]() |
#68 |
Yeni Üye
![]() hcm spr cıkmışız bn sibell sziz cok sefiormm siz olmasaydınız hiç bişi başaramazdık bizz bizi bu sene siz motive ettiniz sizi üzdüysek bizi bağışlayınn sizden ayrıldığımız için üzgünümm bizi unutmayınn(gerçi bz kendimizi unuttrmayız ama olsnn ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Çalışkan Üye
![]()
öğrencilikte olur böyle şeyler.. ama sizler hatalarını anlayan süper öğrencilerdiniz. OKS den aldığınız 471--463---433 puanlarla beni ne kadar mutlu ettiniz anlatamam. sizler iyiydiniz ki, verdiklerimizi aldınız. ailelerinize ve sizlere asıl ben teşekkür ederim. Güzel tercihlerinizle gene görüşeceğiz. öpüyorum sizleri... urfa geziniz nasıldı.. gönül köprüsü diimi??
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bursa, eylül, İÖo |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İlköğretim Haftası [Eylül 3. Hafta] | Adem Tırpancı | Belirli Gün ve Haftalar | 0 | 06-09-2010 16:29 |
Dokuz Eylül Ünv. Beden Eğitimi | december | BESYO ve Antrenörlük Öğrencileri | 1 | 10-08-2009 13:47 |
dokuz eylül üniversitesi besyo | bülent101 | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 14 | 10-02-2009 20:55 |
eylül ilk hafta günlük plan | Beden Eğitimi Günlük Planları | 0 | 01-01-1970 03:00 | |
5. sınıf günlük plan eylül | Beden Eğitimi Günlük Planları | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |