16-06-2008, 16:23 | #1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 2
12 Mesajına 18 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 21 |
Reklam Alanı
id=article_ ="plainTxt"> 23-29 Haziran tarihleri arasında sponsor bulunduğu takdirde 5 günlük “Beyin Diliyle Etkili Yaşam” konulu; “Öğrenmeyi Öğrenme, Etkili iletişim, Liderlik ve Yönetim Becerileri, Dil kalıpları ve Etkili konuşma, Sporda Motivasyon, Sporda Dikkat ve Konsantrasyon Teknikleri”içeriğinde yapılacak eğitim için Spora ve Badmintona gönül vermiş, istekli, azimli ve geleceğin Dünya Şampiyonları yetiştirmeyi hedefleyen nitelikli antrenörlerimize yönelik çalışmamıza katılmak isteyen Antrenörlerimizin taleplerini 15 Haziran 2008 tarihine kadar Federasyonumuza yapmasını bekliyoruz. Badminton Federasyonu Başkanımız Murat Özmekik bu konuda şunları söyledi. “Özellikle Milli Takım Antrenörlerimiz ve elit seviyede sporcu yetiştiren antrenörlerimize çok faydalı olacağına inandığımız bu seminer için Sponsor arayışına girdik. Antrenörlerimizin gelişimi için gerekli her türlü fedakarlığı yapacağız. Antrenörlerimiz her türlü takdire layıktır. Seminer için sahasında Türkiye’nin en iyisi olan ve daha önce Akdeniz Oyunlarında ve diğer Milli takımlarımızın başında defalarca Beyin hocalığı yapan Badminton Federasyonu Başkan Vekili Ramazan Varol’u getireceğiz. Bu seminer’in Milli Takım Antrenörlerimiz için bir Milat olacağını düşünüyorum.”dedi. Türkiye Badminton Federasyonu
Etiketler |
''beyin, badmintonseminer, diliyle, etkili, yaşam'' |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|