![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
En basit konulardan biri ders dışı çalıma yani egzersiz çaışmaları.
hangi braştaki, hangi arkadaşın, hangi alanlarda bu çalışmaları yapacağı sene başı öğretmenler kurulunda görüşülerek karara bağlanır. hangi arkadaşımın okulunda bu uygulanıyor? Halbuki arkadaşlarım bu konuyu gündeme taşıyıp sene boyunca okul ,ilçe ve il faaliyetleri için harcadıkları emeği dile getirip insanları ve idarecilerini başlarını öne eğdirseler bu sorun olmayak .tutanaklara geçireceksin bu konuyu. ve soracaksın 'Benden fazla hakkettiğini düşünen kim?' Artık ödenek %8 değil %5. Bu durum bizlri mağdur etmeye branşları kar karşıya getirmeye başladı bile. Bunu uygulayın . Faydasını görürsünüz. saygılareımla |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
dersİ, etkİnlİklerİ, mutlaka, okuyun, sinif, spor |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
TRAFİK DERSİ 11. SINIF 1.DÖNEM 2.YAZILI | trenoz | Trafik ve İlk Yardım Sınavlar Soruları ve Performans Ödevi | 1 | 22-05-2009 19:45 |
SPOR ETKİNLİKLERİ MASA TENİSİ YILLIK PLANI | ayberk27 | Seçmeli Spor Etkinlikleri Yıllık ve Günlük Planları | 1 | 31-10-2008 10:49 |
İLKÖĞRETİM SPOR ETKİNLİKLERİ DERSİ | binali | Sunular ve Slaytlar | 1 | 31-08-2008 14:52 |
BAŞLIĞI ETKİLEYİCİ GÖRÜN VE MUTLAKA OKUYUN | ayla_06 | İstek Bölümü | 9 | 17-09-2007 14:33 |
ORTA ÖĞRETİM, SPOR LİSELERİ SPOR DERSİ TANITIMI | webmaster | Yeni Müfredat | 0 | 09-05-2007 23:04 |
Reklam Alanı |