![]() |
![]() |
#1 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
|
![]() |
![]() |
Reklam Alanı |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
![]()
o anda bando takımından cıkartırdım babası değil kaymakam vali olsa dinlemem dağıtırım ortalığı sonucu ne olursa olsun.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]()
Eğitimin düştüğü durumlara bakın!..
Öğrenci öğretmenine vuruyor veya vurmaya çalışıyor farketmez ikiside aynı. Fakat bunlar daha iyi günlerimiz yıllar sonra daha ne durumlara düşeceğiz bilmeden bu mesleği yapıyoruz. Ne haluk'a yaranıyoruz Ne Maluk'a yaranıyoruz. Birde bu bayram provaları ve antremanlar konusunda zaten velilerle yetince karşı karşıya kalıyoruz kimbilir yıllar sonra bayrama ve maçlara çıkaracak öğrenci bulamayacağız. Bu yapılanlar göreceksiniz yine öğretmenin başına patlayacak alt kademede olduğu için bütün fatura haklıda olsa ona çıkacak Kaymakam ve kızı büyük ihtimalle ödül gibi olacak. Öğretmenler ayaklarınızı denk alın yarın yoldan geçen biri bile sizi darp etse suçlu çıkabilirsiniz ona göre!...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
![]()
Bizlerin idari amiri konumunda olan yöneticilerimiz, öğretmen, memur, işçi tüm çalışanlara adalet dağıtmalılar. Birisine yaptığın uygulamayı diğerine yapmıyor, es geçiyorsa orada sorunlar ortaya çıkar. Çanakkale Çan'daki olayda da sağduyulu bir ilçe milli eğitim müdürü ve kaymakamının yapması gereken şey, öğretmeni ya nezarete aldırmaması yada ivedilikle oradan çıkarıp, bu yanlışı düzeltmesiydi. Ama maalesef bu olmadı. Öğretmenler olarak bizlerin saygınlığı iyice azalmıştır.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
![]()
Benim de başıma bu olayın bir benzeri, üniversiteyi kazanmadan önce, Beden Eğitimi sınavlarına hazırlanırken geldi.Arkadaşlarımla beraber stadyumda antrenman yaparken, Kaymakam Bey'in eşi, yürüyüş yaptığı, yanından hızlı ve rahatsız edici bir şekilde geçildiği gibi nedenlerle bizi karakola aldırmak istedi. Okul Müdürümüz ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz bizleri spor salonuna kilitleyerek, polislerin bizi karakolaalma çabalarına engel oldular. Onlar da karşılarında böyle bir direnç görünce zor kullamadan gittiler. İşte olayın farklı bir boyutu. Bir yanda okuma derdinde, ekmek parası derdinde olan lise öğrencileri, diğer yanda üst kademede olup, anlayış göstermeyen bazıları. Yorum sizin!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]()
Sevgili arkadaşlar, hepimiz bu olay (medya haberi)karşısın datepkilerimizi göstermek istiyoruz.Tabi ki göstereceğiz, dikkat ettiğimiz de ise haber medya tarafından ne şekilde verildiği.26 senelik memuriyet hayatımda bu gibi olayları hem işimde, hemde sizlerin eğitim alanında gördüm.Hepsinin üstleri bir şekilde kapatıldı.Diyoruz ki milli eğitim yetkilileri bu konuya el atmaları gerekmez mi!diyorsunuz.İŞ hayatımda hiç bir müdür böyle bir ortamlarda makamını bırakmamıştır!!.
Esas olan yetkililerin olaya soğuk bakmaları değildir.Esas olan o hanım kızımıza o yetkiyi veren aile içinde yetkisi olan kişi tarafından verilen terbiyeden kaynaklanmaktadır. ![]() Sevgili kral12 sözüne gelince sizin yapmak istediğiniz hareketi hiç bir zaman yapıldığını görmedim. ![]() ![]()
7-8 Ağustos 2010 Tarihinde DİYARBAKIR'da yapılan Spor Tırmanış yarışmasını SİYASİ SEBEPLE protesto edip yarışmaya takım getirmeyen, aynı zamanda'da TDF Eğitmeni ve Spor kulübü BAŞKANI olan KİŞİ'yi ÖZEN'le kınıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Üye
![]()
Hala okumakta olan bir öğrenci olarak bu tür davranışların hepsini şiddetle kınıyorum.Her ne olursa olsun bu bır öğretmen de olabılır baska bırı de olabılır;öncelıklı olan büyüklerimıze göstermemız gereken saygıdır.Özellıkle karşımızda bızım eğitimimiz için can atan bırı varsa ekstra bır saygıyı ona cok gormemelıyız kanımca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Üye
![]()
malesef türkiyenin acı gercekleri bunlar herkes olay anında sahit olsada sonradan ortalıkta kimse kalmaz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
![]()
Tek kelime!!!!!! YUH !!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Yeni Üye
![]()
Her zaman söylerim fazla demokrasi iyi değildir. Ben trabzondan yazıyorum yapsın burada okadar cesareti varsa onu öğrencilere linç ettiririm ya okadar kolay mı?
ARkadaşlar kral olsa kendinizi ezdirmeyin... |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kaymakamin, kizi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |