28-04-2008, 18:22 | #1 |
Super Moderator
Teşekkürleriniz: 14
89 Mesajına 129 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 19 |
Reklam Alanı
"Bu doküman uzun süreli teorik araştırmalar ile atış alanındaki pratik gözlemlerin bir özetidir. Gözlemler Polonya'daki Poznan Spor Enstitüsünde ve Toronto Üniversitesindeki Kanada Atletizm Yüksek Performans Merkezinde yapılmıştır. Uygulamalar esnasında, laboratuarlarda keşfedilen, geliştirilen ve denenen teorilerin, günümüzün modern gülle atma çalışmalarında özü oluşturacak konumda olduğu görülmüştür." Her gün geçtiği yoldan işe gitmekte olan bir insanın, çevresinde olan biten değişik olay ve güzelliklerin farkına varmadan ve dikkat etmeden geçip gitmesi gibi, antrenörlerde aynı miyop görme ve dikkatsizlik sonucu, gözlerinin önünde olup biteni fark etmemekten ötürü suçludurlar. Atletlerimizi sürekli daha iyi derecelere ulaştırma çabamız esnasında zaman zaman çok basit akla uygun yaklaşımları farketmeyebiliyoruz. Konunun devamı ektedir |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
atma, çalışmalarında, dayanıklılık, güç, gülle, görüşler, hız, konularında |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|