![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]()
çocukların kendilerini ifade edebilecekleri,yeteneklerini ve eğilimlerini göstereceği,sosyal birey sınıfına girmelerini sağlayan onları dürüst,fiziki yeterliliğe sahip,çevik ve başarılı bireyler olmaları için gerekli olan beden eğitimi dersi maalesef gereksiz ve angarya birçok ders yüzünden yok olup gitmekte veanlamını yitirmektedir.ne yazık ki birçok ülke meselesindeki sorunlar gibibeden eğitimi dersini düzenleyenlerde azınlıkta olan düşüncelerin büyük kitlelere hakimiyetinin getirdiği sıkıntılardır.
sadece şu dönemde okuyan öğrencilerei inceleyelim.kendine güveni eksik,bencil,ve takım ruhu gelişmemiş,sağlıklı ve orantılı bedeni gelişmemiş asabi ve yeteneklerini aksettiremeyen birer toplu elemanları olmaktadır. |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, dersi, düştü, eğitimi, neden, saate |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lisanslarda neden beden eğitimi öğretmenin adı yok | ilhan9 | Sohbet ve Tartışma | 4 | 28-04-2010 12:58 |
MEB’in Beden Eğitimi Dersini 1 saate düşürme planı gerçekleşti. | webmaster | Eğitim Haberleri | 23 | 24-09-2009 21:01 |
2. kademe beden eğitimi dersleri 2 saate çıkarılsın | hardwrestler27 | İstek Bölümü | 2 | 02-05-2009 17:13 |
RAPORLUYKEN BEDEN DERSİM 1 DÜŞTÜ YARDIM EDİN... | darbe92 | İstek Bölümü | 1 | 16-06-2008 18:32 |
4.5. Sınıflarda Beden Eğitimi 2 Saate Çıkarıldı. | webmaster | Eğitim Haberleri | 6 | 10-06-2007 19:19 |
Reklam Alanı |