saygı değer hocam kesinlikle katılmıyorum nasıl kesilebilir bunu sizin mantığınız alıyormu?bugün pazartesi ve hepimiz derse girdik.eğer ekders çizelgenize göre bugün ek dersiniz yazılıyorsa hiç ama hiç kimse ek dersinizi kesemez.bakın ben idareciyim dedim 6 saat zorunlu dersim var bunun haricinde 4 saat daha beden eğitimi derslerimi bırakmadım giriyorum yani haftada 10 saat beden eğitimidersine giriyorum bunun 6 saat zorunlu, 4 saatinde iseekders alıyorum.ekders saatlerime gelince 2 saat pazartesi bi saat perşembe bi saatte cuma gözüküyor (bunun nedeni ogünlerdeki ders saatimin çok olması)görevlendirme kağıdımda bugün girdiğim ders saatinde 2 saat ekdersim olduğu içinkesilmedi ama perşembe ve cuma ders olmayacağı için doğal olarak diğer 2 saatim kesilecek.lütfen görev yaptığınız okulda görevlendirme belgelerinizi idaredenalın ve de hangi günlerde ki ders saattleriniz ek derse giriyor inceleyin.ben ekdersleri geçen cuma doldurdum vede gönderdim hiç bir öğretmeninim pazartesi ve salıya gelen ek derslerini kesmedim....çarşamba yarım.lütfen sizde daha dikkatli olun ve hakkınızı arayın..