Yaklaşık olarak on yıldır beden eğitimi öğretmeniyim ve yirmi yıla yakın bir süredir de kimi zaman sporcu olarak ve kimi zaman da antrenörlük yaparak sporun içinde yer alan biriyim.Birçok spor firmasına ait farklı farklı giyiminden malzemesine kadar bir çok spor malzemesi kullandım kullandırttım.Şimdiye kadar yaşamış olduğum ufak tefek sorunları (defolu ürün,yırtık-patlak ürün vs.) adı sanı duyulmamış en küçük spor mağazalarında bile iş yeri sahiplerinin anlayışı sayesinde sorunsuzca hallettim. İnter Sport mağazasından 09/01/2016 tarihinde satın aldığım adidas marka yürüyüş ayakkabısının her iki teki de daha 3. ayının içinde bağcıkların sonunun hemen altından ayakkabının üst kısmından deforme olmaya başladı.Buna binaen bende ayakkabıyı satın aldığım İnter Sport mağazasına giderek ayakkabıyı gösterdim, sadece yürüyüşte kullandığım ayakkabının 4. ayı dolmadan ne hale geldiğini ve gerekli işlemin yapılmasını (ücret iadesi yada değişim) talep ettim. Yetkili şahıs incelemeye göndereceğini belirterek teslim aldı ayakkabıyı benden cevabı yaklaşık bir aylık süre içerisinde bildireceğini söyledi. Bir aylık süre içerisinde bana bildirilen cevap " ayakkabının üretim hatasının yada kullanılan malzemesinden kaynaklı bir probleminin olmadığı " yönünde oldu ve dolayısıyla size değişim yada ücret iadesi yapamayız sözleri oldu.Kendilerine bu sorunun kullanıcı kaynaklı olmadığını görüyorsunuz hiçbir sağlam ayakkabının bu kadar kısa süre içerisinde böyle bir noktadan deforme olmayacağını da biliyorsunuz dememe rağmen ve kendileri de evet haklısınız demelerine rağmen red yazısı geldiği için talebinizi gerçekleştiremeyeceğiz kusura bakmayın diyerek en büyük kusuruda gerçekleştirmeleri moralimi iyice bozdu.Maalesef kendi paranızla böyle niteliksiz misyonsuz güvencesiz firmalara oyun oluyoruz.Siz siz olun bu firma ile alış veriş yapmayın.Böylesi bir durum da mallarının arkalarında durmuyorlar ve gördüğüm kadarıyla keriz muamelesi yapıyorlar.bize de tüketici hakem heyetine başvurmak kalıyor. vesselam...