Kolay gelsin arkadaşlar. Bir konuda sizlerinde düşüncelerini merak ettim. Hepimiz okul sporlarına takım hazırlamaktayız ve müsabakalara gittiğimiz günlerde görevli izinli sayılmaktayız burada bir problem yok. Bu yıl okulumla beraber bölge yarışmaları, Türkiye yarı finalleri ve devamında Türkiye finallerine gitme fırsatına eriştim yarışmaların bazıları hafta sonlarına sarktı toplamda yaklaşık iki hafta ailemizden evinizde uzakta kalıp çok yoğun stresli günler yaşadık. Bütün bunları yaparken birde egzersiz ve nöbet ücretimiz kesildi yeri geldi cebinizden para harcadık soruyorum sizlere biz okulda haftada 16 saat derse girerken yarışmalarda çocuklara günde 24 saat bakıcılık yapıp hertürlü sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kaldık. 15 dakika ders yapıp 25 lirayı cebine koyan insanların olduğu yerde fedakârca mücadele eden bizlerin il dışında görevli olduğu tarihlerde günlük ücret alması gerekmiyor mu? Hayır perişan olduk bu işler için enayilik galiba yaptığımız taktir eden zaten yok birde cebinizden gidiyor bu şekilde şimdi ısf yarışmalarına gidersek bir mağduriyet daha seneye bir daha takım çıkartmayı düşünmüyorum..
Birde aksam saatlerinde soğukta egzersiz yapan arkadaşlar vardır bazı arkadaşlarda aynı saatlerde aynı branstan yetiştirme kursu açıyor yapilan is ayni alınan ücret farklı boyle bir adaletsizlik olurmu idareciler zat en beden egitiminden yetistirme kursu açmak istemiyor iyice sömürulmekteyiz arkadaşlar