Dün Samsunda bu gün Antalyada belki yarın başka bir yerde...Mesleğini icra etmeye çalışırken serseri diye tabir ettiğimiz kişi veya kişilerce tartaklanan dövülen hatta canından olan arkadaşlarımız var.Bende aynı sorunla bir kaç haftadır karşı kaşıyayım ne polis nede başka bir birim kimsenin umurunda değiliz !
Okulum varoş diye tabir edilen bir mahallede, defalarca derste okul bahçesinde sözlü tacize uğradım hiç tepki vermeme rağmen serseriler bahçeye girerek sınav yaptığım esnada beni tartaklamaya çalıştı anında karşılık vererek bahçeden çıkmalarını sağladım,tehditler savurarak defolup gittiler(seni bıçaklayacağım vs)şimdi bende tedbirimi aldım;bir adet 60 cm dişbudak beyzbol sopası ve yine bir adet biber gazı bunları çantamda taşıyorum, biz kendimizi bu tür olaylardan uzak tutmaya çalışsakta karşı taraf bizim bu ağırbaşlılığımızı korkaklık zannederek bizi korumasız zannediyor malesef öyleyizde, ben kendimce bir tedbir aldım aynı durumda olan arkadaşlarda tavsiye ediyorum.bizi bu hallere düşürenler utansın!