vallahi mesleğimde 5. yılım ama artık soğuttular bu idareciler, müdürüm branşcı derse girmez ama ille 6 saat ders ister neden ek ders almak için adamın emekliliği gelmiş de üzerinden yıllar geçmiş ama.... bana da egzersiz yaptırmak istemiyor evrakları verdim haftalardır bekletiyor, neymiş önce 5 ana branştan hocalar kurs açsın sonra öğrenci kalırmıymış yok saatlar uyarmıymış falan.. ( bu arada okul taşımalı olduğu için hafta içi okuldan sonra yapılıyo tüm kurs ve egzersizler) kısacası oyalayıp duruyor. ben senelerdir ilçe de ki turnuvalara egzersiz yapmadan 5-6 takım çıkarıyordum işin parasında değildim geçen yıl egzersiz yaptım sadece bu yılda yapalım dedik ama Müdür sen egzersiz yapıyosan 6 takım çıkarıyosan 5 inde kupa getirmen lazım demez mi toplantı sırasında ben de film koptu sanki diğer öğretmenler kurs açtığında kursa katılan öğrencilerin hepsini fen yada öğretmen lisesi mi yolluyorlar ben de egzersiz faln yapmıyorum dedim egzersiz evraklarını da yırttım çöpe attım ama müdür hala pişkin tabi.. velhasıl kelam forum da ''OKUL TAKIMLARINI OLUŞTURMAK, DERECELER ELDE ETMEK BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİNİN ASLİ GÖREVLERİ değildir. '' bir cümle gördüm bunun resmi olarak yönetmelikte geçtiği yer var mı müdürcüğümün gözüne sokacağım .. EGZERSİZ YAPMAK İSTEMİYORUM TAKIM ÇIKARMAK DA İSTEMİYORUM. admin tez zaman da yardım, şimdiden teşekkürler
|