![]() |
![]() |
#1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
0px; 15px; 0px; 25px" vAlign=bottom width="1%"><A id=linkImgRelatedPhotos> ![]() vAlign=bottom width="99%"> CLEAR: both"> ="p12"> ="WCCol w300 fR clrR"> 20px" pcid="0">21 Mayıs. 2009 Perşembe ="mR165"> ="textTimestamp"> ="textTimestamp">ANKARA - TBMM’de gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, ''Andın kaldırılması söz konusu mu?'' sorusu üzerine, NTV’de konuk olduğu Neden programında, bir üniversite öğrencisinin, bu konunun tartışılabileceğine ilişkin fikrini söylediğini belirtti. Kendisinin de tartışılabileceğini dile getirdiğini vurgulayan Çubukçu, şunları kaydetti: ”Orada bulunan gençlere, tartışma kültürüne sahip olmalarını, özgürlükçü, yeni fikirlere açık olmalarını, bir çok konuyu tartışma kültürü içinde özümsemelerini tavsiye ediyorum. O rahatlık içinde, bazı fikirler hoşunuza gitse de gitmese de fikir özgürlüğü çerçevesinde ifade edilebilir. O genç de bu doğrultuda, görüş ifade etti. Bu görüşü ben ifade etmedim, 'katılıyorum' demedim. Sadece 'tartışılabilir' dedim. Bu, biraz da her konunun gençlerce özgür ortamlarda tartışılabilir olduğuna ilişkin bir şeydi. Böyle bir şeyi şu anda açıklıyor olmam da tartışma kültüründe nerede olduğumuzu ortaya koyuyor. Genç bir insanın, her türlü fikirlerini bana söylemesini istedim.
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
'Öğrenci, andı, Çubukçu, demedim, kaldırısın' |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çubukçu 76. Maddeye Sahip Çıktı | webceren | Eğitim Haberleri | 1 | 10-05-2009 00:07 |
ÇUBUKÇU'DAN ÖĞRETMENLERE ZAM MÜJDESİ | webceren | Eğitim Haberleri | 6 | 10-05-2009 00:02 |
Çubukçu ‘20 gündeki 500 yöneticiyi’ sordu | webceren | Eğitim Haberleri | 4 | 09-05-2009 23:47 |
Bakan Çubukçu'ya Mektup | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 06-05-2009 14:23 |
Çelik'ten Çubukçu'ya 'Küs'lük Açıklaması | webceren | Eğitim Haberleri | 0 | 06-05-2009 00:28 |
Reklam Alanı |