![]() |
|
![]() |
#1 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
![]() ="title">Nimet Çubukçu, 1965 yılında Karaman'da doğdu. 1988 yılında İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1990 yılından itibaren serbest avukat olarak çalışmaya başladı. İstanbul Barosu Çocuk Hakları Komisyonu'nda ve Çocuk Mahkemeleri'nde görev yaptı. AKP kurucu üyesi olan Çubukçu, 3 Kasım 2002 seçimlerinde milletvekili seçildi, 2 Haziran 2005'te Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevine atandı.Bugün itibarı ile Milli Eğitim bakanı olarak atandı. Çubukçu, evli ve 1 çocuk annesi. Umarız güzel çalışmalara imza atar ... ="title"> ="title">İşte Erdoğan'ın yeni kabinesi ="title"> ="date">01 Mayıs 2009 Cuma 20:25 ="date"> ="short_">Sonunda yeni kabine açıklandı. Seçimde kaybeden bakanlar koltuklarından da oldu. Sürpriz ise Milli Eğitim Bakanlığı'nda... DEĞİŞENLER Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı (Ekonomiden sorumlu)Ali Babacan Devlet Bakanı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Bayındırlık İskan Bakanı Nafiz Özak- Devlet Bakanı oldu... Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan- Devlet Bakanı oldu Faruk Çelik Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf Devlet Bakanı Sadullah Ergin Adalet Bakanlığı Ahmet Davutoğlu Dışişleri Bakanı Mehmet Şimşek Maliye Bakanı Devlet Bakanı Nimet Çubukçu Milli Eğitim Mustafa Demir Bayındırlık ve İskan Bakanı Ömer Dinçer Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Nihat Ergün Sanayi ve Ticaret Bakanı Taner Yıldız Enerji Bakanı
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
bakani, deĞİŞtİ, eĞİtİm, mİllİ |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
MİLLİ SPORCULARIMIZIN DİKKATİNE | binali | Spor Haberleri ve Güncel Olaylar | 1 | 24-11-2009 22:53 |
VOLEYBOL TOPU DEĞİŞTİ | m.taşpınar | Voleybol | 4 | 17-10-2009 22:31 |
mıllı olmak | konyalı judocu | Besyo özel yetenek sınavları hakkında sorular ve cevaplar | 2 | 27-07-2008 08:47 |
MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİNİN OLİ'Sİ BOLU'DA | hat64 | Çocuk ve Spor | 0 | 31-05-2008 01:44 |
MİLLİ TAKIMLAR 5.KADEME 'A' ANTRENÖR T | hat64 | Antrenör ve Hakem Kursları, Seminerler | 1 | 05-04-2008 18:20 |
Reklam Alanı |