![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Siteyi tek geçerim.Kerem hocamın ve diger site editörlerin emegine saglık.Benim bir istegim olacak hepimiz güzel yurdumun eşsiz memleketlerindeyiz ve görevlerimizi en iyi şekilde icra etmeye çalışıyoruz En fazla yoruldugumuz zaman dilimi bayramlar törenler oluyor.Buda bütün sorumlulugun bize yüklenmesiyle oluşuyor ilçe merkezlerinde durum böyle benim bildigim,artık istegime geçecegim bayramlarımızı kısa süreli aktivitelerimizi,gösterilerimizi çekip(kıdemli ögretmenlerimizin ders işleyişleri mesela)gönderebilecegimiz bir yer olsa ve birbirimize yardımcı olsak bu konuda diye düşündüm ama teknik olarak nasıl olur zor mu bilmiyorum bir küçük istek benimki.HERKESE BAŞARILI BİR YIL DİLİYORUM...
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
nasıl, sitemiz, sizce |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sitemiz şimdi çok daha hızlı!!! | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 10 | 08-02-2009 00:44 |
Sitemiz, yayın hayatının 1. yılını dolduruyor. | webmaster | Sohbet ve Tartışma | 12 | 20-02-2008 00:24 |
Sitemiz şimdi çok daha hızlı!!! | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 | |
adiyamanbadminton.com sitemiz açıldı | Badminton | 0 | 01-01-1970 03:00 | |
!!!!...Dikkat TRT Bugün Stadyum Programında Sitemiz Çıkacaktır...!!!! | Sohbet ve Tartışma | 0 | 01-01-1970 03:00 |
Reklam Alanı |