02-08-2008, 15:50 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
id=Content> Garanti Bankası ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine amaçlayan “Öğretmenin Sınırı Yok” adlı proje için eğitimciler aranıyor. Adaylar, www.ogretmeninsiniriyok.com adresinde yer alan formu doldurarak, en geç 25 Ağustos 2008 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek. Garanti Bankası, öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik eğitim faaliyetleri düzenlemek üzere “Öğretmenin sınırı yok” projesi için Milli Eğitim Bakanlığı’yla 5 yıllık bir sözleşme imzaladı. Toplam 15 milyon YTL’lik kaynak ayrılan projenin, 2008-2009 eğitim yılında başlaması ve bu kapsamda toplam 100 bin öğretmene eğitim verilmesi hedefleniyor. Garanti Bankası, projeyi kurumsal bir yapıya kavuşturmak amacıyla faaliyet gösterecek Öğretmen Akademisi Vakfı’nın kuruluş işlemlerine devam ederken, vakıfta görev alacak eğitimci arandığı açıklandı. 8 YIL DENEYİM ARANIYOR Adaylar, www.ogretmeninsiniriyok.com adresinde yer alan formu doldurarak, en geç 25 Ağustos 2008 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler. Devlet veya özel ilköğretim okullarında sınıf veya branş öğretmenliğinde en az 8 yıl deneyimli, hizmetiçi eğitim projelerinde eğitimci olarak görev almış, uluslararası eğitim programları konusunda bilgili olanlar, proje kapsamında eğitim vermek üzere başvurabilecek. Adaylarda aranan özellikler arasında, çok iyi derecede İngilizce bilmek ve bilgisayar kullanmak, yurtiçinde yoğun seyahat engeli bulunmamak, “ekip çalışmasına yatkın, dinamik, yaratıcı, pozitif kişiliğe sahip olmak ve iletişim yetenekleri gelişmiş olmak” da yer alıyor. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
alacak, bankası, garanti, öğretmen |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|