26-02-2008, 14:31 | #1 |
Administrators
Teşekkürleriniz: 0
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Reklam Alanı
gelen mail: TRT İSTANBUL TELEVİZYONU SPOR PROGRAMI BİLGİ Merhaba Kerem Bey; ben fatma demirtas öncelikle size programımız hakkında bilgi vereyim. trt istanbul televizyonu olarak her hafta pazar günleri yayınlanan bir spor programı yapıyoruz.programımız 30' süre ile yayınlanmakta olup, her hafta farklı bir spor branşını ve bu branşta başarılı olmuş sporcularımızı tanıtıyoruz. sporlar hakkında bilgi araştırması yaparken sitenize ulaştım ve programımızın yayın tarihlerinin sitenizde yayınlayabilirsiniz spor adına güzel şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum ve daha fazla kişiye ulaşabileceğimizi düşünüyorum bu haftaki basın bültenimizi gönderiyorum size. Sitenizde yer verirseniz çok seviniriz. böyle bir site yaptığınız için çok teşekkür ederiz. çünkü sporlarla ilgili bilgi toparlamak gercekten cok zor doğru bilgilere ulaşmak çok önemli.. iyi çalışmalar İLETİŞİM FATMA DEMİRTAŞ YÖNETMEN YRD. |
Reklam Alanı |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
email, sitemize, trt'den |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|