Beden Eğitimi ve Spor Portalı  

Go Back   Beden Eğitimi ve Spor Portalı > Genel Bölüm > Duyurular

Duyurular Sitemizle ilgili tüm duyurular burada.

beden eğitimi
beden eğitimi
Sitemize hoş geldiniz. Konuları beğenmeyi unutmayalım.

Seçenekler Stil
Alt 08-10-2012, 09:25   #61
tly
Yeni Üye

tly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0
tly is on a distinguished road

Reklam Alanı
Ben Türkiyede bu bölümler az iken bileğimin hakkıyla tekrar adiyorum dayım amcam olmadan hakkımla bu bölüme girdim ve şu an bulunduğum konum bunun ispatı taklayı sizin gibi haddini ve lafını bilmeyenler atar arkadaşım.
tly isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Reklam Alanı
Alt 08-10-2012, 16:07   #62
yuNKa
Yeni Üye

yuNKa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 1
yuNKa is on a distinguished road
Exclamation bunu icad edenin Allah belasını versin

Çok değerli meslektaşlarım ve çakma bedenci! arkadaşlarım! Eğitim sistemimiz çökmüştür. Bunu illa sınıfçılar bedenci! oldukları için söylemiyorum. Şimdi çakma bedenci! arkadaşlara soruyorum: bir sınıfçı hangi branşta olursa olsun lisede görev yapabilir mi ya da siz yapabilir misiniz? bu kadar ....... var mı? BESYOcu olmak ayrıcalıktır. Siz bu ayrıcalığı kazanamamışsınız üstelik neymiş össyi kazanamayan salaklar besyoya giriyormuş. haklısın sınav seçmelerine giriyorlar kardeş! Umarım öğrencilerin karşısında mahçup olmazsınız. mesleğimize leke sürdürmezsiniz inşallah(bunu alan değiştiren tüm sınıfçılara söylüyorum!). dışarıdan göründüğü gibi topu at çocukların önüne değil bu işler!
yuNKa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2012, 17:11   #63
tolga38
Yeni Üye

tolga38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga38 is on a distinguished road
Standart Tebrikler

İrfan hocama katılıyorum.Kendisinide sporculuk yönüyle ve başarılarıyla iyi tanıyorum.Yıllardır prof. sporcu kimliğiyle uğraş vermiş bir arkadaşımızdı.Halada o hevesle geçtiğine canı yürekten inanmaktayım ve çok başarılı olcağını düşünüyor başarılarının devamını diliyorum.Glelelim seviyesizliğğe çekmeye çalışan arkadaşlar siz kısa donla gezerken bir kaç olumsuz örnekle ortaya çıktığınız o dam bunun kitabını yazıyordu,lütfen seviyeli olalım öğretmeniz sonuçta.Yazmadan önce insan bir googla diye bir yer var oraya irfan bozkurt yazar öğrenir adabını takınır yine yazar ama çok aceleci ve hazırcıyız yazık yazık
tolga38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2012, 19:44   #64
hakan1970
Yeni Üye

hakan1970 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
hakan1970

Alıntı:
tolga38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 15 yıllık sınıf öğretmeniyim ve dün yan alanım olan beden eğitimine geçiş yaptım.görev yaptığım süre içerisinde 3 ilde 4 branşta ilçe okul bölge birincilikleri ile okullarımın isminin duyulmasına yardımcı oldum.bunu yaparken okulumda beden eğitimi öğretmenliği yapan arkadaşda maaş karşılığını alıp ger kalan kısmını dışarda kulüp çalıştırarak para kazanmakla geçirmekte okuldan bi haber yaşamaktaydı.soruyırum sizlre ben prof sporcuyum 20 yıldır.okulada sınıf öğretmenliğine dereceyle girdim hanginiz beni içine sindiremeyecekte mahkemeye verecek ne yapıyosunuzda gelenleri beğenmiyorsunuz akıllı olun sporcu yetştirin
biz bransımız olduğu halde 2 - 3 takım zor çalıştırıyoruz sen birde sınıf öğretmenisin derse giriyorsun hangi arada çalıştırıyorsun bunu
hakan1970 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2012, 11:49   #65
miselli23
Yeni Üye

miselli23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
miselli23 is on a distinguished road

Konuyu ve davayı açan arkadaş:Bu geçişi yapan öğretmenleri neden mahkemeye veriyorsunuz?Beden eğitimi öğretmenleri direk müdürlük yapabilir diye bir karar çıksa çoğmuz geçmeyecekmiyiz?kaç tanemiz bu bizim hakkımız değil deriz?? Hükümetin çarpık ve sakat eğitim politikasına neden tepki göstermiyosunuz? Olaya bu kadar dar bakmayalım lütfen.Ben bir beden eğitimciyim ama burda geçiş yapan öğretmenlerde en ufak kusur bulmuyorum,uygulamayı getirenler eğitimden uzak ve farklı amaçlara hizmet ettikleri için bu mağduriyeti yaşıyor atanamayan arkadaşlarımız.
miselli23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2012, 15:22   #66
Adem Tırpancı
Administrator

Adem Tırpancı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkürleriniz: 603
190 Mesajına 344 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10
Adem Tırpancı will become famous soon enoughAdem Tırpancı will become famous soon enough

Alıntı:
miselli23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu ve davayı açan arkadaş:Bu geçişi yapan öğretmenleri neden mahkemeye veriyorsunuz?Beden eğitimi öğretmenleri direk müdürlük yapabilir diye bir karar çıksa çoğmuz geçmeyecekmiyiz?kaç tanemiz bu bizim hakkımız değil deriz?? Hükümetin çarpık ve sakat eğitim politikasına neden tepki göstermiyosunuz? Olaya bu kadar dar bakmayalım lütfen.Ben bir beden eğitimciyim ama burda geçiş yapan öğretmenlerde en ufak kusur bulmuyorum,uygulamayı getirenler eğitimden uzak ve farklı amaçlara hizmet ettikleri için bu mağduriyeti yaşıyor atanamayan arkadaşlarımız.
Konudan bihaber olduğunuz yazdıklarınızdan belli oluyor. Dava zaten Millî Eğitim Bakanlığına açıldı, geçiş yapan öğretmenlere değil!
Adem Tırpancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2012, 17:30   #67
spakel
Yeni Üye

spakel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

spakel

2 yıl beden eğitimi dersi almakla yeterli seviyede bilgi sahibi olduysanız sizi tebrik etmek lazım. Siz zaten branşınıza saygı gösterseydiniz böyle bir değişikliğe gerek duymazdınız. Bu yüzden kendi branşınıza yapılan haksızlığa da göz yumarak bu durumu doğruluyorsunuz. Biz beden eğitimi öğretmenleri olarak bu durumun sonuna kadar karşısındayız. Ayrıca bütün branşlarında bizim gibi düşünerek branşlarına sahip çıkmaları gerektiğini düşünüyoruz...
spakel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-10-2012, 17:45   #68
spakel
Yeni Üye

spakel

Hocam madem bu branşı çok seviyordunuz o zaman sınıf öğretmenliği okumak yerine beden eğitimi okusaydınız.Gerçekten siz iyi sporcu olabilirsiniz bu branşı bazı bedencilerden 'bedenciler diyorum çünkü onlar beden eğitimi öğretmeni sıfatını haketmiyorlar' daha iyi yapabilirsiniz buna sözüm yok ama bence bu değişiklikle yıllarca yaptığınız ve eğitimini gördüğünüz branşa ihanet ediyorsunuz. Şahsen bana milyonları verseler branşımı değiştirmem ve hedefim ne olursa olsun önce yaptığım işe saygımdan dolayı böyle bir değişiklik aklımdan bile geçmez. Ayrıca siz bir istisnasınız, beden eğitimine geçenlerin birçoğunun sporla hiçbir ilgisi yok, topu görseler bomba diye karakola götürecek cinstenler. Bu durumda bizden nasıl bir anlayış göstermemizi bekliyorsunuz anlam veremedim. Yeni branşınızda size başarılar. İnşallah bu güzel mesleğin hakkını verirsiniz...
Alt 09-10-2012, 18:06   #69
spakel
Yeni Üye

spakel

[QUOTE=burak31;54754]beden eğitimi hocaları lütfen cevap veriniz
neden rahatsız oldunuz?

yoksa sınıfçıların bu alanda sizlerden daha başarılı olacak olması mı?
ne öğretiyordunuz ki, biz onu bilmeyelim?

''topu alın çocuklar oynayın'' demeyi biliriz + oyun oynarken daha önce hayat bilgisinden bildiklerimizin/öğrettiklerimiz kazanımlarını gözlemleriz. (maalesef sizlerde bu gözlemi ben hiç görmedim

oyun sahalarının ölçüsünü mü veriyorsunuz. bunu biz veririz matematik ile de ilişkilendirir kazanımlarını pekiştiririz. çünkü o alandan geliyoruz

öğrencilerimize türkçe ile, resim ile müzik ile eğitimizi veririz.

tabi ki çıtayı biraz yükseltip te sizi rekabete sokup azıcık daha çok çalışmanızı sağlamak sureti ile vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden hepinizden özür dileriz.

ha bu arada mahkeme lafı havada kalmasın. buyurun verin. malum besyolarda laf çok olur icraat aynı oranda olmaz!!! (istisnalar tabi ki var)

Siz neymişsiniz ya valla çok korktuk gerçekten. Siz çocukları okuta okuta çocuk olmuşsunuz bence. Yazdıklarınıza bakılırsa siz nirvanaya ulaşmışsınız sizle biz gerçekten başedemeyiz.
Bol keseden atmakla olmuyor bu işler. Çocuklara okuma yazma öğretin siz boşverin sporu biz öğretiriz. Okuma yazma bilmeyen binlerce öğrenci var bunların da sebebi sınıf öğretmenleridir. Hiçbir ideali olmayan ilk fırsatta branşına ihanet eden sınıf öğretmenleri. Ayrıca siz kaç tane beden eğitimi öğretmeni gördünüz ki hepsini bir genellemeye soktunuz.
Alt 09-10-2012, 20:08   #70
poyraz_efe35
Yeni Üye

poyraz_efe35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

poyraz_efe35 is on a distinguished road

Tüm forum üyelerine sağlık ve neşe dolu bir eğitim öğretim sezonu diliyorum.
Ancak foruma üye olup da yazılan yorumları okuyunca çok şaşırdım ve üzüldüm.Bu başlık altında birbiri ile atışan ve bunu yaparken öğretmen olduğunu unutan arkadaşları da hayretle okudum. BESYO mezunu meslektaşlarımızın kızgınlığını çok iyi anlıyorum. Elbette onlar kadar iyi yapamayabiliriz bu branşı. Eksiklerimiz çoktur. Ama bizim içimizde de sporla bütünleşmiş çok insan var. Lütfen bunu unutmayalım. Ben ancak kendi adıma konuşabilirim. Halen aktif bir sporcuyum. Yaşım 37. Birbirine yakın spor dallarında yerel müsabakalara katılıyorum.
Bu branşa geçme olanağı doğduğunda inanılmaz bir sevinç yaşadım. Bir haftadır yaptığım işten de 12 sene yaptığım sınıf öğretmenliğinden de çok ama çok memnunum.
Eğer mahkeme bizim aleyhimize biterse sınıfıma dönmekten yüksünmem asla.
Fakat bu branşa geçmek konusunda kalbim mutmain.
En azından 5., 6., 7., ve 8. sınıf öğrencilerine, ders kazanımlarını doğru ve yeterli düzeyde kazandıracağımdan eminim.
Gelelim yorum yazma sebebime;
Birbirine bu derece düşmanca cevaplar yazanların yıllardır öğrenci yetiştirdiğine inanmak gelmedi içimden. Beden Eğitimi asla "al topu oyna !!!" olmamıştır. Ya da ben çok şanslıyım ki böyle beden eğitimi öğretmenleri ile çalışmadım. Zor ve yorucu olduğunu senelerce, beden eğitimi öğretmeni olmayan okullarda yan alan belgemle 8. sınıfa kadar girdiğim derslerden çok iyi biliyorum. Soğuklarda tüm gün dışarıda olmanın ve aynı şeyleri bıkmadan usanmadan her ders vermenin kolay bir yanı olamaz.
Bir beden eğitimi öğretmenimiz ! yazmış; İl,İlçe törenlerini bize yükleyip (sanırım başarısız olacağımızı düşündüğünden) bizimle eğlenmeye çalışıyor.
Çok üzüldüm. Zİra bir meslektaşının başarısızlığından zevk alacak birinin öğretmenlik yapıyor olması benim açımdan kabul edilemez.
Hem kendi okulumdaki beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarım hem de eşimin okulundaki beden eğitimi öğretmenleri; yan alana geçmeme çok sevindiler ve bu branş ile ilgili hediyelerle beni onurlandırdılar. Ellerindeki tüm dokümanlarla yardımcı oldular.
Kaldı ki ben bu foruma üye olurken, BESYO mezunu meslektaşlarımın tecrübelerinden faydalanacak olmanın hazırlığı içindeydim. Sanırım çok az arkadaşımın yardımını alabileceğim.
Lütfen ham maddesi insan olan bu mesleği daha fazla yıpratmayalım. Bize hesap sormayın. Bu; benim gibi çeşitli sebeplerle BESYO sınavlarına gidememiş ve gerçekten bu mesleği 12 yıldır zevkle yapan biri için çok büyük bir fırsattı. Ben bu fırsatı kullanmak istedim. Bunun suç olarak görülmesi çok yanlış olur.
Direksiyon öğretmenliğim ile birlikte eğitimde 16. yılım. Umarım başarır ve kimsenin yüzünü kızartmam.
Sağlıkla ve neşe ile kalın.
Tekrar hoş bulduk !
poyraz_efe35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Popüler Sitelerde Paylaş

Etiketler
alan, değişikliğini, mahkemeye, mahkemeye veriyoruz, veriyoruz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)