![]() |
![]() |
#41 |
Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
![]() Reklam Alanı
Çok kolay buldum.Konu başlığınızı internetten girdim ve direkt olarak Bedeneğitimi portalindeki bu başlıklı sunum çıktı.Burayı tıklayınca bulacaksınız.Başka yerde aramanıza gerek yok.
Reklam Alanı |
![]() |
#42 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ![]() |
![]() gncl |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
![]()
abiler bana Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri lazım da burada bulamıyorum bir türlü nerden indireceğim bilmiyorum ya bir yardımcı olsanız varsa. şimdiden teşekkür ederimm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Üye
![]()
http://www.bedenegitimi.gen.tr/forum...cs.asp?FID=134
Forumun bu adresini kopyalayıp internette Google'den arayın direkt forum çıkıyıor, tüm konuları buradan bulabilirsiniz.
![]() |
#45 |
Yeni Üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
![]()
AYNEN KATILIYORUM...ANCAK ÜYE ARKADAŞLAR SİTEYE GİRDİKLERİNDE PLAN VS...TÜM BEKLENTİLERİ LAZIM OLAN HERŞEY AMA TAM STANDARTINA UYGUN VE TÜM ÜLKE DE BERABER AYNI BENZER VS....ŞEKİLDE KENDİ AD LARINA DOSYALARINI ALIP MASA ÜZERİNE YADA USB YE KAYDEDEBİLMELİ DİYORUM.BU İŞLERİ YAPANLAR SİZE ZAHMET BİZE HİZMET HALLEDİWERİN ŞU İŞ İ.TŞKLR. Ü.Y.ELÇİN AYVALIK
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
![]()
mrb hocam ellerinize sağlık.günlük ve yıllık planlarda birliktelik sağlanırsa ii olur.Birde planlaradaki konulara uygun değerlendirme çizelgeleri olsa çok ii olur.kolay gelsin tşk ederim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
![]()
Umarım bu isteklerinizi yerine getiririz!!!!!
![]() |
#49 |
Yeni Üye
![]()
HOCAM HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,ELLERİNE SAĞLIK,SAYGILAR
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
![]()
>
> > > > > > > > KOLAY GELSİN UMARIM İÇİNDEKİ HEYECAN HEP BÖYLE DEVAM EDER.HEYECAN YOKSA BAŞARIYI YAKALAMAK ZORDUR.ŞU SEÇMELİ SPOR DERSİ ZORUNLU OLSADA OKUL İMKANLARINA GÖRE BUNLARI ORADAKİ ÖĞRETMENLER YAPSA NE KADAR GÜZEL OLUR.ÇOCUKLAR İSTİYOR .FAKAT SİSTEM ÇOCUKLARI ESARET ALTINA ALMIŞ!YAPILMASI GEREKENLERİ YAPMASI GEREKENLER BUNLARLA İLGİLİ TEDBİRİ 2009-2010 DA ALIRLAR UMARIM.EN AZINDAN HER OKULDA SAHALARIN ÇİZİLMESİ SOYUNMA ODALARININ OLMASI MECBURİ OLMALI ÇOCUKLAR SINIFLARDA GİYİNMEMELİ.SPOR SAĞLIK İÇİN YAPILIR SAĞLIKSIZ ORTAMLARDA NE KADAR BAŞARILI OLUNABİLİRKİ.UMARIM YARIN DAHA GÜZEL OLUR! |
![]() |
![]() |
![]() |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
beden, dökümanları, eğitimi, etkinlikleri, spor, İstekler, Öneriler |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
2009/2010 2.Dönem Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri Zümresi | Ahmet Köseoğlu | II. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 5 | 23-02-2010 13:57 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri II. Dönem Zümresi | webkerem | II. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 2 | 11-02-2010 15:31 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri I. Dönem Zümresi | webmaster | I. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 10 | 11-09-2009 10:37 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri I. Dönem Zümresi-2 | webmaster | I. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 3 | 08-09-2009 17:56 |
2009-2010 Beden Eğitimi ve Spor Etkinlikleri I. Dönem Zümresi - 3 | webmaster | I. Dönem Beden Eğitimi Zümre Toplantısı | 10 | 08-09-2009 17:38 |
Reklam Alanı |