30-01-2009, 21:43 | #1 |
Guest
|
Reklam Alanı
align=left Siz Olsanız Sevgilinizlemi buluşursunuz? Takımınızın Maçınamı Gidersiniz?(Ne kadar Fanatiksiniz?) </TR> <T ="PrintBlock"> ="New"> ="Even"> id=TopicCell> Diyelimki yıl boyunca beklediğiniz o çok önemli ve şampiyonluğu belirleyen derbi maçına gitmişsiniz. Bileti çok zor koşullarda bulmuş, çok fazla para vermişsiniz, Tribündeki yerinizi almışsınız, heyecanla maçı bekliyorsunuz, arkadaşlarla birlikte gitmişsiniz herşey istediğiniz gibi, maçın başlamasına 10 dakika kalmış. Pat diye telefonunuz çaldı(arayan eşiniz veya sevgiliniz, size sana ihtiyacım var hemen buluşmamız lazım der. çok güzel bir ilşkiniz var ve gitmezseniz ilişkiniz bitecek. siz olsanız hangisini tercih edersiniz? |
Reklam Alanı |
31-01-2009, 12:30 | #2 |
Çalışkan Üye
Teşekkürleriniz: 7
16 Mesajına 19 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
eger böyle bir durumda ilişkiler bitecekse o birliktelikte sorun vardır. ben olsam maç izlerdim
31-01-2009, 17:25 | #3 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
sevgılımın yanına gıderdım ıhtıyacı oldugunda yanında olmayacaksam sevgılı neden oluyoruz sadece guzel zamanlarda degıl kotu zamanlarda da sevgılılerımızın yanlarında olmak gerekır dıye dusunuyorum
|
30-04-2009, 21:55 | #4 |
Guest
|
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
buluşursunuz, olsanız, sevgilinizlemi, siz |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|
Reklam Alanı |