29-10-2008, 19:09 | #211 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
|
Reklam Alanı |
30-10-2008, 01:56 | #212 |
Yeni Üye
ben köy okulunda çalışıyorum spor malzemesi adına hiçbirşey yok malzeme yardımı yapmak isteyen arkadaşlar olursa lütfen cevap yazsınlar teşekürler
|
06-01-2009, 17:53 | #213 |
Yeni Üye
Böyle güzel bir kampanya başlatan katılan ve destekleyen bütün öğretmen arkadaşlarımı teşekkürü bir borç biliyorum ben Diyarbakırın' Bismil ilçesinin kooperatif köyünde Yunus Emre İ.Ö.O. görev yapmaktayım hiçbir malzememiz yok yardımlarınızı bekliyorum
|
18-01-2009, 22:22 | #214 |
Guest
|
YARDIMLAŞMA RUHUNU YENİDEN KAZANILMASI AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR KAMPANYA TEBRİK EDİYORUM.BEN ŞU AN BU KAMPANYA SAYESİNDE KARDEŞ OLUMUZ OLAN OKULA SORACAGIM İHTİYAÇLARI OLUP OLMADIGINI HEPİNİZDEN ALLAH razı olsun.
|
03-03-2009, 20:13 | #215 |
Yeni Üye
Erzurum şenkaya köyünde çalışmaktayım.Biliyorum benim şartlarda çalışan öğretmenlerin ve öğrencilerin yardıma ihtiyaçları vardır ama bana yardım ederseniz okul olrak çok seviniriz,çeşitli malzeme , kitap olabilir...
|
04-03-2009, 01:26 | #216 |
Yeni Üye
arkadaslar masa tenisine ihtiyacım var.. bir çok yerden talep etmeme ragmen hıc biri olumlu cvp vermedı.. yardımcı olursanız sevinirim... giresunun tirebolu ilçesininin kovanpınarköyündecalısıyorum...okul iletişim 0454 425 20 26
|
04-03-2009, 01:29 | #217 |
Yeni Üye
arkadaslar bu arada bi önerim olacak.. okulumda hiç kullanılmamıs, paketı acılmamıs 1 takım basketbol forması var... masa tenısı karsılıgında bu formaları verebılırım.. ilgilenen arkadaslara formaların resmınıde yollayabılırım. aragorn_8282@hotmail.com
|
04-03-2009, 02:44 | #218 |
Yeni Üye
mrb öncelikle kampayanız için çok teşekkürler umarım çiğ gibi büyüyerek devam eder. Ağrı Patnos İbrahim Karaoğlanoğlu İ.Ö.O görev yapıyorum. Pek çoğumuz doğuda görev yapmışızdır. Bu yüzden doğunun imkanlarını buradaki insanların düşüncelerini belkide biliyorsunuzdur.Öğrencilerime beden eğitimi dersinin not için ya da sadece oyun için olmadığını aslında önemli 1 ders olduğunun bilincini kazandırmaya çalışıyorum. Bazı eksiklerimizi okul yönetimi ile birlikte imkanlarımız doğrultusundatamamlamaya çalışıyoruz. Tabikiöncelikli ihtiyaçlar daha ağır basınca zorlanmamak elde değil.Branş toplarına, zorlanarak kemik yapısını oluşturduğum kız takımıma formaihtiyacım var. Yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa sevinirim.(teşekkürler!!!)
Bu arada unutmadan ekliyeyim: Hocam kampanyanız çok gzl inşallah gereken ilgiyi görür. |
04-03-2009, 19:11 | #219 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Hadi sevgili arkadaşlar, yardım yapabilecek durumu olanlar lütfen duyarsız kalmasın, Bakın kaç arkadaşımızın malzemeye ihtiyaçları var. Yardım elini uzatalım...)
08-03-2009, 22:23 | #220 |
Yeni Üye
MERHABA; />
BEN ANTALYA'NIN KAŞ İLÇESİNE BAĞLI ÇAYKÖY KÖYÜNDE BULUNAN VE KÖYÜN TEK OKULU OLAN ÇAYKÖY İLKÖĞRETİM OKULUNDA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİ ORHAN KARAKEÇİ.YAŞAMINI ÇİFTÇİLİKLE KAZANMAYA ÇALIŞAN İNSANLARIN OLUŞTURDUĞU BU ŞİRİN KÖYÜN İLK BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR OLMAM DA BENİ BİR YANDAN ÇOK UMUTLANDIRIRKEN DİĞER YANDANÇALIŞMA AZMİMİ TEHDİT EDER DURUMDA. BU ŞİRİN KÖY KAŞ İLÇESİNE YAKLAŞIK <?: = st1 ns = :schemas-microsoft-comffice:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="45 KM">45 KM</st1:metricconverter> KADAR UZAKLIKTADIR. ÖĞRENCİLERİMİZİN AZIMSANMAYACAK BİR KISMIHALEN KAŞ İLÇEMERKEZİNE BİLE GİTME FIRSATI BULAMAMIŞTIR. KÖYDEKİ YAŞAMDAN BAŞKA YAŞAMHAKKINDA PRATİK ANLAMDA FİKİR SAHİBİ DEĞİLLER. İLKÖĞRETİM 8.SINIF ÖĞRENCİM KIRMIZI YANAKLI ÖZGÜR MASA TENİSİ MASASI-RAKETİ-TOPUNU OKULA GETİRDİĞİMİZDE GÖRDÜĞÜNÜ VE DAHA ÖNCE BÖYLE BİRŞEYİ GÖRMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ. UNUTMADAN; YİNE 8.SINIFTANHAKKICAN VEHASAN'I DA SÖYLEMEDEN GEÇMEK İSTEMİYORUM ONLAR KUŞLARIN SESİNİ KULAKLARINDAKİ CİHAZLARLA DUYUYORLAR. KISMİ DUYMA ENGELLİ , SIKINTILARI VAR. AMA HAYATA GENÇ YAŞTA SIKI SARILDIKLARINI VE VARLIKLARINI SPORDA DA HİSSETERİCEKLERİNİ BANA KANITLADILAR .ÇÜNKÜ ONLAR ARTIK OKULUMUN BADMİNTONTAKIMIMIN VAZGEÇİLMEZLERİ. DEDİM YA OKULUMUN HER TUĞLASI KÜÇÜCÜK BİR YÜREKBARINDIRIYOR,4.SINIF ÖĞRENCİM MEDİNE GİBİ. MEDİNE'NİNDERSİMDEKİ HER DEVAMSIZLIĞIVUCUDUNUESİR ALAN BÖBREK YETMEZLİĞİNİN KÜÇÜK BEDENE AÇTIĞI YENİ BİR SAVAŞ MI,TELAŞI.BAHÇEDEYKEN CAMLARI, ALINAN NEFESLERDEN BUĞULANMIŞ, CAMLARIN KÖŞELERİNDE İSİMLERİ AKLA GELİNCE TEBESSÜM OLUŞTURAN ZIPIR ÖĞRENCİLERİMİN BUĞULANMIŞ CAMLARDAKİ İSİMLERİ..... KİMBİLİR BU YÜZDEN YAZIYORUMDUR . ÇOCUKLARIM İÇİMDE ÇIĞLIĞA DÖNÜŞEN SUSKUN HAYKIRIŞLARINA BİR TANE DAHA EKLİYOR.VE O HAYKIRIŞLAR PARMAKLARIMIN ALTINDAKİ TUŞLARI ANLAMLANDIRIYOR .... ÇOCUKLARIMIN SUSKUN ÇIĞLIKLARI KAŞ İLÇESİ GENELİNDE YAPILAN SATRANÇ , CUMHURİYET VOLEYBOL TURNUVASINDA DORUĞA ULAŞTI. İÇİMDEKİ HAYKIRIŞLAR KULAKLARINIZDA MİNİCİK FISILTI DA OLSA BENİ YETERİNCE MUTLU EDECEKTİR. DAHA ÖNCEKİ SPORSAL SOSYAL AKTİVİTELERDE ADINDAN SÖZ ETTİRMEMİŞ OLAN ÇAYKÖY İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ BUGÜN SATRANÇTA İLÇE 3.LÜĞÜ ALDI.2008-2009 EĞİTİM ÖĞRETİM YILICUMHURİYET VOLEYBOL TURNUVASINDAYİNE İLÇE 3.LÜĞÜ ALDI. SATRANÇ TURNUVASI DÖNÜŞÜ DERS ÇIKIŞI ŞENLİK HAVASINI GÖRMENİZİ DİLERDİM. BELKİDE BENİM HAYATIMIN RESMİ BUDUR. ÇOCUKLARIMIN BAŞARISI.... VOLEYBOL TURNUVASINA OKULDA ANTRENMANLAR İÇİN BENİM ALDIĞIM TEK TOPLA HAZIRLANDIK .TOPUN PATLAMAMASI ÇOCULARIMIN TEK DİLEĞİYDİ. ÇÜNKÜ KÜÇÜK YÜREKLERİ KÜÇÜK ŞEYLER MUTLU EDEBİLİYOR BEN BUNA ŞAHİT OLDUM. BADMİNTON RAKETİNİ-TOPUNU FEDERASYONUN (TÜRKİYE BADMİNTON FEDERASYONU) BU KONUDA UMMAALI ÇALIŞMALARI SAYESİNDE EDİNDİK ŞİMDİ BİR TAKIMIMIZ VAR. MASA TENİSİNİ MASASI-RAKETİNİ OKULUMUZ İÇİNMİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜTARAFINDAN VERİLDİ.BÜYÜK BİR SEVİNÇLEOKUL MÜDÜRÜMÜZGETİRDİ.ÇOCUKLARIM ŞİMDİ MASA TENİSİ ÖĞRENİYOR.... BİLİYORUM BİR YERLERDE BİRBİRLERİNDEN BAĞIMSIZ AMA BİRBİRLERİNE ÇOK SIKI BAĞLIYÜREKLERVAR. BİR TOPUN BİR RAKETİN ÇOCUKLARIM ÜZERİNDE YAPACAĞI ETKİLERİ ONLARI TANIYAN BİRİ OLARAK BEN TAHMİN BİLE EDEMİYORUM.... SESİME ORTAK;OKULUMA VE ÇOCUKLARIMA KARDEŞ ELİ ARIYORUM.... ASLINDA SÖYLENECEK O KADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ... GELİN KARDEŞLİĞİMİZE ORTAK OLUN....MESLEKTAŞLARIM DOSTLARIM SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUM.... ORHAN KARAKEÇİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENİ ÇAYKÖY İLKÖĞRETİM OKULU KAŞ ANTALYA TLF:0505 769 57 35 |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
kampanyasi, kardeŞ, okul |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|