|
12-09-2007, 23:45 | #1 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 0
4 Mesajına 5 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
KitapTürk.com ile beraber düzenlediğimiz kampanya süresi boyunca, her hafta sitemizde yayınlanan haberlere en fazla yorum yazan 5 üyemiz ve en fazla dosya, doküman, vb. gönderen 5 üyemiz sürpriz kitap hediyeleri kazanma şansı yakalıyor. site yöneticileri öğretmenler sitesinde böyle bir çalışma yapılmaktadır. sizlerden ricam bizde bu sitedekiler olarak böyle bişey hazırlayalım ve arkadaşları dosya gönderme konusunda özendirelim . lütfen site yöneticileri isteğime ve düşünceme cvp bekliyorum teşekkürler |
Reklam Alanı |
13-09-2007, 00:03 | #2 |
Administrators
139 Mesajına 245 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 10 |
Hocam bizde çok istiyoruz. Özellikle beden eğitimi alanında böyle bir site yoktu. Ses getirecek, sorunlarımızı paylaşacağımız, hep birlikte olabileceğimiz bir sitemiz yoktu. bakıyorum arkadaşlarımzı memurlar.net te konuşuyor. Niye sitemide konuşmayalımki, neden bizimde böyle bir sitemiz yok. Bende bundan yola çıkarak elimden geldiği kadarıyla çalıştım. çalışmayada devam edeceğim. Tabiki isterim bende arkdaşlarımızın yardımlarını, fakat zorla güzellik olmaz. Bu iş biraz gönül işidir hocam. Gerçekten kendini yetiştirme işdir. Ben demiyorum ben kendimi yetirştirdim, ama kendime ve başkalarına faydam dokunuyorsa ne mutlu bana. Yapalım daha güzel şeyler yapalım ki sitemizin adı şanı duyulsun herkes desinki bakın buda beden eğitimi öğretmenlerinin sitesi. amacım inanki bu. başka bir şey istemiyorum.
|
13-09-2007, 00:47 | #3 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
sizi canı gönülden destekliyorum... keşke herkes böyle emek verebilse...
sevgiler..
çıkma, sahip, siteye |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|