|
12-09-2007, 20:52 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
Bence bir okulda Spor Etkinlkleri dersi seçilmemişse bu derste biz ne yapabiliriz.Nasıl verimli olabailiriz. |
Reklam Alanı |
12-09-2007, 21:00 | #2 |
Girişken Üye
Teşekkürleriniz: 2
2 Mesajına 2 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 18 |
valla hocam beden eğitimi dersinin bir saat olması bizim için yetersiz..Hele bide spor etkinlikleri seçilmemişse işimiz çok zor..benım okulda müdür tarım bölgesi diye secmedi spor etkınlıklerını tarım dersini seçti..allahtan 4,5.sınıfta sectıler(ordada secmelı tarım olsa sececekti herhalde)
ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN İŞİMİZ ZOR |
13-09-2007, 17:53 | #3 |
Yeni Üye
BENCE YENİ PROGRAM GÜZEL BİZLERE KENDİMİZİ GELİŞTİRME VE ARAŞTIRMA İMKANI TANIYOR.KAZANIMLAR SAYESİNDE HERKESE GÖRE FARKLI ETKİNLİKLER İŞLENMESİNİ SAĞLIYOR.YANİ AÇIK UÇLU BIRAKILMIŞ ÖĞRETMEK İÇİN İSTEDİĞİN YOLU VE İSTEDİĞİN YÖNTEMİ UYGULA ÖĞRENCİLERİN DURUMUNA GÖRE AYARLA.BEDEN EĞİTİMİ DE ZATEN YETENEKLER DOĞRULTUSUNDA İŞLENMESİ GEREKEN BİR DERS DEĞİL Mİ?HAYDİ KOLAY GELSİN DEĞERLİ ZÜMRELERİM |
14-09-2007, 02:20 | #4 |
Yeni Üye
Değerli arkadaşım,
Kazanımları iyi incelememişsin sanırım.1 saatte nasıl etkinlik yapabiliyorsun.Öylesine yapıyorsan o başka.Bir çok kazanımı ancak teorik olarak verebilirsin.Ayrıca program tanıtım kursuna katılan arkadaşları bile programı yazanlar aydınlatamamışlar.Hatta sorulan soruların çoğuna cevap vermeden geçiştirilmiş.Çünkü cevap verememişler.Programın eksikliğini bile kendileri itiraf etmiş.Pilot bölgede uygulandı deniliyor.Yok öle bişey.Program ikinci dönemin sonuna doğru hazırlandı.Hatta hazırlanmadı Kanada dan çevrildi.Nasıl oluyorda 1 yıl boyunca pilot bölgelerde uygulanıyor.Mantık dışı.Pilot okullardaki Bed.Eğt.Öğretmenlerinin bile pilot okul olduklarından haberi yok.Biz eski programı uyguladık diyorlar.Daha sonra program sorunsuzmuş gibi raporlar hazırlandı ve sene başında uygulanmaya başlandı. Sportif oyunları (Voleybol,futbol gibi.)sen hangi kazanımlarla işliyorsun merak ediyorum. Diyeceksin ki spor etkinleri dersinin konusu onlar. Ya okul seçmiyorsa.ya da öğretmenin ders saati yeterli değilse.Ne olacak. Uzmanlar bile etkinlikleri doğru düzgün hazırlayamamış öğretmen nasıl hazırlasın. |
14-09-2007, 13:30 | #5 |
Girişken Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
swipp hocama sonuna kadar katılıyorum
|
14-09-2007, 13:51 | #6 |
Üye
1 Mesajına 1 teşekkür edildi.
Bir ders 40 dk HESAP1 önceki dersten çıkış+tenefüs+öğrenci zili+öğretmen zili+öğrencilerin çantalarını açmaları+okul kıyafetlerini çıkarmaları+eşofmanlarını giymelri+birbirleriyle olan alışverişler(şakalar,yarım kalan tostlar vs.) bahçeye çıkmaları+düzen almaları+.......................................+( sizde bişeyler ekleyin) =?KAÇ DAKİKA ALIYOR(BU DERSİMİZE BAŞLAMADAN ÖNCEKİ SÜREC) HESAP2ders arac ve gereçlerinin toplanması+ders defterinin doldurulması+yoklamanın alınması+öğrencinin sonraki derse hazır bulunması+el yüz yıkama vs+.....................(sizde bişeyler ekleyin) =?KAÇ DAKİKA ALIYOR(BU DERS BİTİMİNEYAKIN SÜREC Başarılar diliyorum... |
18-09-2007, 12:59 | #7 |
Yeni Üye
yeni müfredat bana göre bayağı eksklikleri var bir kere cok soyut kazanımların davranışlardan ne farkı var bana söylermisniz başka derslerin davranışlarını biizm dersle ilişkilendirmek istemişler ama ondada ipin ucunu kaçırmışlar eski sistem bna göre daha iyi
18-09-2007, 13:15 | #8 |
Moderator
8 Mesajına 9 teşekkür edildi.
valla arkadaşlar bence yeni program çok kötü, çünkü tam teşekküllü okullara göre yapılmış, keşke eski programı hiç bilmeseydik... belki böylesine sıkıntılar yaşamazdık... neyse herkese başarılar...)
29-09-2007, 18:17 | #9 |
Yeni Üye
arkadaşlar bu müfredatı dünyada sadece bizim ülkemizde uygulamaya koymaya çalışırlar, konumuz sporsa sınırlar koyamazsınız, inceledikçe güldüm..
|
29-09-2007, 23:59 | #10 |
Yeni Üye
çok yakında tekstil fabrikasında görevlendirme yapabilirler.Beden Eğitimine bu kadar vurgun yapan bir bakan acaba hayatında hiç mi spor yapmadı. |
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
görüşler, hakkındaki, program, yen |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|