|
18-11-2009, 23:32 | #1 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Reklam Alanı
benim bir sorum olacak ilçe ligh heyetlerinde genelde beden eğitimi öğretmenleri hakemliklere görevlendirilmektedir.benim maçlara çıkarken bu hakemleri kabul etmeyip sertifikası olan haekm atanmasını isteyebilirmiyim.yoksa ban ilçe lig hyetinin hakemleri ile maçlara çıkma zorunluluğu getirebilirlermi.ve bu konuda bana cevap olumsuz olursa kanuni dayanağım nedir öğrenmek istiyorum. bu arada bu hakemleri istememin sebebi öğretmen arkaşalarıma güvenmemekten değil sizinde genelde bazen yaşabyabileceğiniz özel sorunlardandır .bu konuya iyi derece de hakim birilerinin bana yardım etmesini rica ediyorum yrdımlarınız için şimdiden teşekkürler |
Reklam Alanı |
18-01-2010, 11:22 | #2 |
Yeni Üye
Teşekkürleriniz: 0
0 Mesajına 0 teşekkür edildi.
Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam ilçe lig heyetinde görevli öğretmenler hakemlik için görev almazlar.organizetör olarak çalışırlar.resmi hakem istemek en doğal ve anayasal hakkınız.ilçe milli eğitime üst yazı ile dilekçe yazın olmazsa kaymakamlığa yazın.ilçe lig heyeti resmi kuruluştur.hakemlik görevi verilmesi için resmi hakem olduğuna dair belge gereklidir.beden eğitimi öğretmeni resmi hakem ise eğer görev verilebilir.
|
Popüler Sitelerde Paylaş |
Etiketler |
görevlendirmeleri, hakem, heyetleri, ilçe, lig |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|